ACSI looft Kampeer Pers Prijs 2000 uit

Tijdens de jubileum ontbijt en/of brunch-bijeenkomst van ACSI op 11 januari 2000 van 10.00 tot 12.00 uur - op stand A-039 in hal 2 - zal directeur Ramon van Reine de Kampeer Pers Prijs uitloven om journalisten en redacties te stimuleren om op inspirerende wijze aandacht te besteden aan kamperen.

"Bijna drie miljoen Nederlanders kamperen tijdens hun vakantie. Kampeervakanties zijn zo vanzelfsprekend dat er publicitair relatief weinig aandacht wordt besteed aan dit onderwerp. Dat is jammer, want de moderne kampeerder vraagt om onafhankelijke informatie over nieuwe mogelijkheden en reisdoelen", zo verantwoordt Ramon van Reine zijn initiatief.

Vraagbaak
Vijfendertig jaar na oprichting is ACSI dé vraagbaak voor kampeerders. Een belangrijke doelstelling voor ACSI is het stimuleren van kamperen. En dan kamperen zoals kamperen bedoeld is: als een moderne nomade in vakantietijd naar de mooiste plaatsen reizen om nieuwe streken en landen te ontdekken.

De inzending kan één artikel, een serie of een rubriek betreffen.

Jury
De inzendingen worden beoordeeld door een objectieve en deskundige jury onder aanvoering van Hans Kerstiens, voorziter van ToerPRess Holland, de vereniging van toeristisch journalisten en persvoorlichters.

De jury-voorziter vindt het een loffelijk streven van ACSI om op deze wijze de aandacht te vestigen op een van de omvangrijkste doelgroepen van de toeristische pers.

Op de vakdag van Vakantiebeurs 2001 kan de winnaar uitzien naar een cheque van Fl. 2.500 en de fraaie ACSI-speld.

Voor meer informatie kan de redactie contact opnemen met:

ACSI PR & Communicatie
Guido van den Tillaart
tel. (0488) 42 12 60
www.acsi-rally.com

Mieke Bosman
tel. (0499) 49 63 40
www.miekebosman-PR.nl

Deel: ' ACSI looft Kampeer Pers Prijs 2000 uit '
Lees ook