P E R S B E R I C H T

ACSI helpt u op weg!
Ontspannen op vakantie met de zekerheid van goede campings

Bij de stand van ACSI op de Campingbeurs te Den Bosch (Langstraathal, stand
375) kan de kampeerder van 21 tot en met 24 januari 1999 veel bruikbare informatie verzamelen, zowel over campings in Europa, als op het gebied van georganiseerde kampeerreizen in Europa, Amerika en Canada. De nieuwe ACSI Internationale Campinggids wordt tijdens de Campingbeurs gepresenteerd. Ook komt ACSI met de ACSI Camping cd-rom Europa, de eerste camping cd-rom mét ingebouwde routeplanner.

ACSI Internationale Campinggids en Camping cd-rom Europa 1999

De ACSI Internationale Campinggids 1999 omvat alle landen van Europa, inclusief de Benelux. De gids is dit jaar uitgebreid tot ruim 7.600 campings. Alle in de gids opgenomen campings worden jaarlijks gecontroleerd door een team van 260 selecteurs. Ook worden duizenden kampeerders tijdens hun vakantie geënquêteerd.
Vanaf begin 1999 zal de informatie uit de ACSI-gids -plus extra informatie- ook beschikbaar zijn op cd-rom. Via de camping cd-rom krijgt men met een druk op de knop informatie over campings, die aan de wensen voldoen, op het beeldscherm. Bovendien vindt men via de ingebouwde routeplanner voor Europa makkelijk de snelste route naar de camping van keuze.

Jaarsticker
Het selectieteam van ACSI staat borg voor de betrouwbaarheid van de Internationale Campinggids en de Camping cd-rom Europa. Geen enkele andere uitgever van een campinggids in Europa laat jaarlijks alle campings bezoeken die het volgende jaar in de gids en op de cd-rom worden opgenomen.

Extra services
Zeer gewaardeerd wordt ook de mogelijkheid om selecteurs persoonlijk, telefonisch, te benaderen voor nadere inlichtingen over een camping. Met de meertalige reserverings- en informatiekaarten uit het gratis couponboekje in de gids, kunnen kampeerders direct reserveren of informatie aanvragen bij een camping. Taalmisverstanden krijgen hierdoor weinig kans. Bij de ACSI-stand (375) zijn boekjes met reserveringscoupons gratis verkrijgbaar. Ook vanaf de cd-rom kunnen kampeerders een reserveringsbrief of informatieaanvraag aan een camping sturen, per e-mail, fax of post.

Meerdere rubrieken
De ACSI-gids bevat handige -met de bekende Hallwag-autokaarten corresponderende- landkaarten en per camping een duidelijk omschreven routebeschrijving. De rubrieken met doorgangs-, wintersport- en naturistencampings maken de ACSI-gids een ideale leidraad voor het plannen van de vakantie. Deze campings zijn ook te selecteren via de cd-rom. ACSI publiceert jaarlijks een lijst met campings geschikt voor gehandicapten. Deze lijst is voor gidsgebruikers gratis bij ACSI aan te vragen.
Prijzen
De ACSI Internationale Campinggids 1999 en ACSI Camping cd-rom Europa zijn tijdens de Campingbeurs verkrijgbaar bij de ACSI-stand (375). Ook zijn de ACSI-gids en cd-rom te koop bij de boekhandel, kampeer- caravanbedrijven, warenhuizen en de boekenclub.
De ACSI Internationale Campinggids kost Hfl 32,50/Bfr 635 en de ACSI Camping cd-rom Europa Hfl 29,95/Bfr 585. De gids en cd-rom zullen ook als pakket verkrijgbaar zijn en worden dan samen voor slechts Hfl 46,95/Bfr 900 aangeboden.

Gratis campinginformatie
Bij de ACSI-stand zijn ook gratis folders van circa 500 Europese campings verkrijgbaar. Bovendien zijn campinghouders uit een aantal Europese landen persoonlijk aanwezig om eenieder van informatie over hun camping te voorzien.


**********einde persbericht**********

Deel: ' ACSI op Campingbeurs Den Bosch '
Lees ook