Actie Win een Appelboom introduceert nieuwe smaak Apple Chips Berries


FastFruit Appel Chips lanceert de actie Win een appelboom n de "Nieuwe" smaak Apple Chips Berries

GELDERMALSEN, 20070910 -- Natural & co, bekend van de bejubelde FastFruit Appel Chips, start de actie Win een Appelboom. Met de aanschaf van drie kokers appelchips maken consumenten kans op n van de tweehonderd appelbomen in een biologische boomgaard. De actie valt samen met de lancering van de nieuwe fruitige smaak `Berries'. Daarmee is FastFruit Appel Chips er nu in de smaken Original, Kaneel en Berries.

De actie Win een appelboom wordt mede mogelijk gemaakt door Adopteereenappelboom.nl. Om biologische fruitteelt te stimuleren, biedt deze organisatie iedereen de mogelijkheid een appelboom te adopteren. De `adoptieouder' krijgt onder andere een eigen appelboom met naambordje.
Met de actie van Natural & co kunnen consumenten nu zo'n eigen adoptieboom winnen. Behalve een appelboom geniet de winnaar een aantal privileges n natuurlijk de opbrengst van de boom. De actie loopt nog tot 1 november 2007.

Natural & co ontwikkelt en vermarkt natuurlijke, verantwoorde producten waaronder de FastFruit Appel Chips. De vetvrije chips, gemaakt van gedroogde Fuji-appels, zijn populair als gezonde, verantwoorde snack. Deze maand is er een nieuwe smaakvariant op de markt gebracht: rood fruit (`Berries').
De appelchips zijn te koop in onder andere groentespeciaalzaken en natuurwinkels. De website van Natural & co geeft een exact overzicht van de ruim zeshonderd verkooppunten.

De actie Win een Appelboom wordt ook uitgebreid onder de aandacht gebracht tijdens de Freshbeurs in Rotterdam (10 t/m 12 september).

Tel: 0345-63 85 10
Fax: 040-848 49 31
Website: www.natural-co.nl


Deel: ' Actie Win een Appelboom introduceert nieuwe smaak Apple Chips Berries '
Lees ook