Actiecode.nl biedt code die twee miljoen euro bespaart op ruimtereis


Amsterdam, 20110216 -- De kortingscode-aanbieder Actiecode.nl biedt een kortingscode aan die meer dan twee miljoen euro bespaart op de aankoop van een ruimtereis. De aanbieder van de reis biedt doorgaans geinige hebbedingetjes aan en was zich misschien niet helemaal bewust van deze extreme korting, maar dat de kortingscode werkt is zeker.

Het is natuurlijk de vraag of je daadwerkelijk je ruimtereis ter waarde van 25.000.000,- wilt afsluiten doormiddel van een muisklik, ook al krijg je daardoor 10% korting. Heb je echter het geld dan krijg je voor dit bedrag astronautentraining in het Gagarin Kosmonaut Training Center in Rusland en gedurende de acht dagen die je verblijft in het International Space Station ga je ongeveer 120 keer de aarde rond en leg je 4.500.000 km af. Dat zijn een hele hoop airmiles. Jeugdige miljonairs hebben helaas pech. Je moet namelijk wel 18 jaar of ouder zijn.

De webshop waar de ruimtereis wordt aangeboden etaleert voornamelijk gadgets die een paar tientjes kosten, maar adverteert ook zogenaamde `miljonairsgadgets' die voor gigantische bedragen van de hand gaan. Zo kun je decadentie ten top vieren door een 24-karaats gouden MacBook te bestellen, de held van je vriendengroep worden met een eigen Jet Pack of laat je een jongensdroom uitkomen met een vlucht in een MIG 29. De absolute nummer 1 is natuurlijk een persoonlijke ruimtereis t.w.v. 25.000.000,-. Na invoering van de kortingscode en aftrek van btw levert de kortingscode een spectaculaire vermindering op van 2.180.043,34. Dan kun je van die besparing weer mooi een `vliegende auto' bestellen, de Cell Craft G440 a twee miljoen per stuk.


Deel: ' Actiecode.nl biedt code die twee miljoen euro bespaart op ruimtereis '
Lees ook