Active Professionals hoofdsponsor Nederlands Bobsleeteam


Team Vincent Kortbeek vanaf 1 september Team Active Professionals

ROTTERDAM, 20070827 -- Meedoen aan de Olympische Spelen is de droom van menig topsporter. Het Nederlandse Bobsleeteam van Vincent Kortbeek wil tijdens de spelen van 2010 in Vancouver Canada niet alleen meedoen, maar ook een goede prestatie neerzetten en het Nederlandse Bobsleen echt op de kaart zetten. Om invulling te kunnen geven aan deze ambitie, heeft Active Professionals besloten het Bobslee Team Kortbeek in de komende 3 jaar te sponsoren als hoofdsponsor. Het bobsleeteam Kortbeek heet vanaf 1 september Team Active Professionals. Team Active Professionals zal meedoen aan het NK, Wereldbekerwedstrijden en de kwalificaties voor de Olympische Spelen in 2010.

Active Professionals is een vooruitstrevende organisatie die bedrijven en instellingen kwalitatief hoogwaardige diensten en producten biedt met als doel de klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun strategische en operationele doelstellingen. Hierbij staat de juiste afstemming tussen ambitieniveau van de klant, de beschikbare middelen en de bedrijfsdoelstellingen centraal.

De dienstverlening richt zich primair op consultancy, project- en interim-management, opleidingen en operationele ondersteuning. De functionele aandachtsgebieden betreffen met name ICT en financin. Daarnaast beschikt Active Professionals over specifieke kennis binnen de afval & milieubranche. De aard van de opdrachten varieert van het leveren van tijdelijke project- en interim managers, cursusleiders en financile controllers tot ICT-specialisten, testers en administratief medewerkers. Voor alle consultants geldt dat zij specialist zijn op hun vakgebied en de hoogst mogelijke kwaliteit leveren binnen de ingevulde functies.

Bobsleen is voor Nederland een relatief kleine sport. Echter door het niveau en het bijzondere karakter krijgt de sport veel aandacht, een wijze van onderscheiden waarin Active Professionals zichzelf herkent.

De bobsport staat ook wel bekend als de Formule I van de wintersporten, met een erg hoge amusementswaarde door specialistisch teamwork, hoge snelheden en spectaculair bochtenwerk. Mens en techniek zijn volledig op elkaar aangewezen. De een kan niet zonder de ander. Zo is het ook in het bedrijfsleven ook.

Active Professionals investeert in het bobsleen, niet alleen door haar financiele bijdrage aan de sport maar ook door haar bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van de atleten. Want voor de bobsport is lef, inzet, doorzettingsvermogen, samenwerking en enthousiasme nodig.

Voor meer informatie: bobslee@active-professionals.nl


Deel: ' Active Professionals hoofdsponsor Nederlands Bobsleeteam '
Lees ook