Gemeente Leiden

Persbericht

Activiteiten burgemeesterskandidaten

Publicatiedatum: 7 maart 2003

Gezamenlijke activiteiten Lenferink en Groen

Vrijdag 7 maart

19.00 uur live-debat bij Holland Centraal

Zaterdag 8 maart

15.00-16.30 uur debat georganiseerd door het Leidsch Dagblad in De Waag. Voor iedereen toegankelijk.

18.30-19.15 uur opnames debat TV West, Einstein

Activiteiten Henri Lenferink

Zaterdag 8 maart

Henri Lenferink staat bij de centrummarkt

Op zaterdag 8 maart staat burgemeesterkandidaat Lenferink bij de markt in het centrum. Hij nodigt iedereen van harte uit om langs te komen en een kop chocolademelk te drinken. Uiteraard met een Leids sleutelkoekje.

Zondag 9 maart

Henri Lenferink bezoekt moskee Rembrandtstraat

Op zondag 9 maart bezoekt Henri Lenferink de moskee aan de Rembrandtstraat 10 in Leiden. Daar maakt hij kennis met de bezoekers.

Henri Lenferink gaat naar kunstcentrum Haagweg 4

Het kunstcentrum aan de Haagweg 4 knapt zelf het gebouw op. De hele dag zijn er opknap-activiteiten en artistieke arbeidsvitaminen. Op zondag 9 maart om 15.30 uur zal Henri Lenferink een handje helpen en gelijk een rondleiding krijgen door dit kunstcentrum.

Maandag 10 maart

Henri Lenferink drinkt koffie met ouderen in Rijn en Vliet

Op maandag 10 maart duikt Henri Lenferink in de Leidse historie. Hij gaat om 10.30 uur op de koffie in Rijn en Vliet, zorgcentrum voor ouderen, Aaltje Noordewierlaan 1 en praat met de oude Leidenaren.

Henri Lenferink bezoekt De Zijlbedrijven

De Zijlbedrijven aan de Le Pooleweg is de sociale werkvoorziening voor Leiden en omstreken. Ze bieden onderdak aan vele soorten bedrijvigheid zoals groenvoorziening, verpakkingen, schoonmaak, catering en nog veel meer. Henri Lenferink krijgt vanaf 13.00 uur een rondleiding.

Activiteiten Harry Groen

Zaterdag 8 maart

Zaterdag wel in Leiden, niet op de markt

Harry Groen is zaterdagmiddag aanwezig in Leiden. Hij zal echter niet zoals afgelopen week op de markt koffie schenken aan de Leidenaren. Wel bezoekt hij enkele openbare gelegenheden voorafgaand aan het debat in de Waag, te weten het Studiefestival van de Universiteit in de Pieterskerk (13.00 14.00) en sportschool Aad van Polanen (14.00 14.30 uur, Rapenburg 48).

Zondag 9 maart

Harry Groen op bezoek bij de Openbare Bibliotheek

Harry Groen bezoekt zondag 9 maart de Leidse Stripdag in de Openbare Bibliotheek aan de Nieuwstraat. Hij zal daar vanaf 14.00 uur aanwezig zijn.

Harry Groen op bezoek in de Lakenhal

Zondagmiddag 9 maart is Harry Groen vanaf 15.00 uur in het Stedelijk Museum de Lakenhal aan de Oude Singel in Leiden. Hij gaat hiermee in op een uitnodiging van de VVD fractie Leiden aan beide burgemeesterskandidaten voor een nadere kennismaking. De VVD fractie krijgt daar een rondleiding van Jetteke Bolten, directeur van de Lakenhal.

Maandag 10 maart

Afsluitende activiteiten Harry Groen

Tussen 11.00 12.00 uur maakt Harry Groen kennis met de CDA fractie Leiden. Vervolgens gaat hij om 14.00 uur op bezoek bij mevrouw van Haarlem aan de Hoge Rijndijk 316.

Deze pagina is gewijzigd op 7-03-2003

Deel: ' Activiteiten burgemeesterskandidaten Leiden '
Lees ook