Bedrijfsactiviteiten Knowles voor MEMS-microfoons gaan ononderbroken door na recente uitspraak van de ITC

ITASCA, Illinois (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110512 --

Knowles Electronics, LLC heeft vandaag bekendgemaakt dat de Amerikaanse International Trade Commission (ITC) definitief heeft geoordeeld dat de MEMS-microfoons die momenteel door Knowles' huidige productieproces gemaakt worden, niet zullen worden beïnvloed door de patentenzaak die door Analog Devices, Inc. (ADI) is aangespannen. Dit besluit maakt de weg vrij voor Knowles om zonder enige gevolgen van de rechtszaak, door te blijven gaan met de verkoop en het importeren van deze producten.

Het ITC-onderzoek werd in december 2009 ingeleid naar aanleiding van ADI's bewering dat de MEMS-microfoons van Knowles inbreuk maken op twee patenten op productieprocessen van deze apparaten. Knowles maakt niet langer gebruik van de processen die in de ITC-zaak aan de orde kwamen, aangezien het alle productie heeft overgeschakeld naar een van de productieprocessen waartegen ADI, tijdens het ITC-onderzoek, geen beschuldiging met betrekking tot schending heeft geuit. De ITC heeft nu uitdrukkelijk de eerdere uitspraak bevestigd, dat producten die vervaardigd zijn volgens het huidige proces van Knowles niet onderworpen zullen worden aan enig uitsluitingsbevel dat afgegeven is door de ITC. Het besluit van de ITC verduidelijkt tevens dat de invoer door klanten van Knowles, die de Knowles-microfoons in hun eigen producten inbouwen, zonder enige onderbreking door kan blijven gaan, ongeacht het proces waarmee deze microfoons zijn geproduceerd. Als gevolg hiervan, verwacht Knowles dat haar bedrijfsactiviteiten en die van haar klanten zoals normaal zullen verder gaan.

In reactie op de uitspraak zei Jeff Niew, President en Chief Executive Officer van Knowles Electronics: “We zijn blij met de gunstige uitspraak van de Commissie, die ons in staat stelt om door te blijven gaan met de levering van MEMS-microfoons die door middel van ons bestaande proces vervaardigd zijn. Tevens bevestigt dit besluit dat onze klanten gewoon, zonder onderbreking, door kunnen blijven gaan met het invoeren van producten waarin onze microfoons zijn opgenomen. We kijken ernaar uit om onze klanten over de hele wereld te voorzien van de toonaangevende technologie en goede service die ze van Knowles gewend zijn.”

Peter Loeppert, Chief Technical Officer van Knowles Acoustics, zei: “Onze onderneming en industrie vertrouwen op innovatie om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten over de hele wereld. We zijn blij met de uitspraak van de ITC en blijven toegewijd aan het op de markt brengen van baanbrekende producten die onze klanten helpen succesvol te zijn binnen hun markt.”

Over Knowles – Knowles, opgericht in 1946, heeft haar hoofdkantoor in Itasca, Illinois, VS, en kantoren en productiefaciliteiten over de hele wereld. Knowles is de toonaangevende ontwerper en fabrikant van geavanceerde akoestische onderdelen. Haar microfoons en ontvangers vormen de norm voor de audiologie-industrie. Knowles is tevens de toonaangevende leverancier van MEMS-microfoons voor belangrijke mobiele telefoonbedrijven en van elektronische apparatuur voor consumenten. Ga voor meer informatie naar de Knowles-website op www.knowles.com. Knowles is eigendom van de Dover Corporation, een gediversifieerd miljardenbedrijf dat innovatieve apparatuur, gespecialiseerde systemen en diensten met toegevoegde waarde produceert. Ga voor meer informatie naar www.dovercorporation.com.

Alle product- en handelsnamen zijn erkend als eigendom van hun respectieve eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Knowles

Mike Adell, 630-250-5100

Deel: ' Activiteiten Knowles voor MEMS-microfoons gaan door na uitspraak ITC '
Lees ook