ADECCO

Adecco maakt zich sterk voor regionale transportsector

PERSBERICHT

Op volle kracht vooruit

Adecco maakt zich sterk
voor regionale transportsector

Met verschillende informatieve acties gaat onze Adecco-vestiging de komende weken de regio in om de sector Transport & Logistiek actief te ondersteunen met de invulling van vacatures. Dit is hard nodig, want door de sterke wisselingen in de arbeidsbehoefte die kenmerkend zijn voor de sector, is flexibiliteit in de personele sfeer noodzakelijker dan ooit tevoren. En dat is precies wat Adecco biedt: optimale flexibiliteit. Doordat wij de regionale arbeidsmarkt en de beroepsgroep goed kennen, hebben wij medewerkers beschikbaar waar bedrijven in de sector Transport & Logistiek voor korte of langere tijd een beroep op kunnen doen.

Al enige tijd is de sector Transport & Logistiek sterk in beweging. De concurrentie in eigen land en vanuit het buitenland neemt toe, de marges staan onder druk. Dat vraagt om een nieuwe visie op het personeelsbeleid. Flexibilisering is daarin een sleutelbegrip. De specialisten van Adecco Transport & Logistiek gaan daarom actief de boer op om transporteurs en logistieke bedrijven te wijzen op effectieve oplossingen. Bovendien willen zij laten zien dat er - ondanks de krapte op de arbeidsmarkt - wel degelijk gekwalificeerde mensen beschikbaar zijn, die kunnen worden ingezet bij korte of langdurige capaciteitstekorten.

Papieren en ervaring
In de loop van de jaren hebben wij een hecht, regionaal netwerk opgebouwd van flexwerkers die in de sector Transport & Logistiek hun brood verdienen. Dat betreft chauffeurs, maar bijvoorbeeld ook inpakkers, laders en lossers en planners. Zij beschikken over de benodigde papieren en ervaring. Voor een aantal van hen hebben wij op eigen initiatief opleidingstrajecten verzorgd. Veel van deze flexwerkers hebben inmiddels een duurzame relatie met Adecco. Door hun ervaring en voorkeur voor afwisseling, verplaatsen zij zich gemakkelijk in de wensen en werkwijze van verschillende ondernemingen, klein of groot. Ze weten de weg, ze hebben aan een half woord genoeg om hun werk perfect en snel uit te voeren.

Maatoplossingen, daar draait het om
Om de sector in staat te stellen flexibel met de marktontwikkelingen mee te bewegen, willen wij de bedrijven in onze eigen omgeving beter bekendmaken met zowel het arbeidspotentieel als met de vele manieren waarop goede medewerkers vandaag de dag inzetbaar zijn. Want ook daarin is Adecco, de grootste flexorganisatie ter wereld, bijzonder inventief. Personele oplossingen op maat, daar draait het om!


---
NOOT VOOR DE REDACTIE

Wilt u eens nader kennismaken met de mensen van Adecco en hun visie op de regionale arbeidsmarkt? Of wilt u meer weten over de speciale acties die wij voor de komende tijd op ons programma hebben staan? U bent van harte welkom.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de persvoorlichter, Rinus Wittenberg, telefoonnummer 030-247 55 69 of 06-53 91 97 96.

18 jun 02 10:54

Deel: ' Adecco maakt zich sterk voor regionale transportsector '
Lees ook