Ingezonden persbericht

Admanager start WebEvaluatie.nl

Gratis website evaluatietools voor webdesigners, site-eigenaren en marketeers

NAARDEN, 20020619 -- Naarden, 19 juni - Admanager.nl, de online marketing portal, lanceert WebEvaluatie.nl, een website omtrent het evalueren van websites. WebEvaluatie.nl is ontwikkeld om marketeers, site-eigenaren en webdesigners een snelle en eenvoudige evaluatiemethode voor websites te bieden.

Steven Pieneman van Admanager.nl: "Bezoekers kunnen op WebEvaluatie.nl gratis evaluatietools downloaden. Via een puntensysteem kan elke sitebeheerder en/of webdesigner zijn/haar site beoordelen en mogelijke minpunten van een site onderkennen en verbeteren. Veel sites worden niet goed bijgehouden of leveren niet op wat de eigenaar ervan verwacht. WebEvaluatie.nl biedt een eerste aanzet om mogelijke knelpunten op te sporen en op te lossen". Tevens vormen de evaluatietools een unieke mogelijkheid voor marketeers om op een snelle wijze een benchmark te maken van concurrenten t.o.v. de eigen site.

Op WebEvaluatie.nl worden evaluatietools aangeboden voor:


-Informatieve sites

-Transactionele sites

-Entertainment sites

Door de gratis te downloaden evaluatietools is het mogelijk sites te beoordelen op de volgende punten:


·Promotie

·Technologie

·Navigatie en Structuur

·Vormgeving

·Content

·Functionaliteit

·Feedback

·Fulfilment

·Gebruiksvriendelijkheid

Exploitatie Evaluatie
Naast de gratis evaluatietools wordt ook een betaalde dienst aangeboden, de zogenaamde Exploitatie Evaluatie. Veel sites zijn de afgelopen tijd door het verslechteren van het marktsentiment gestopt door een gebrek aan bannerinkomsten of verkopen. Het team van WebEvaluatie adviseert over het optimaliseren van sites in combinatie met aanverwante marketingacties. Tevens wordt advies gegeven over het optimaliseren van sites voor marketingacties van externe partijen.

Over Admanager.nl
Admanager.nl, opgericht in juni 2001 en is uitgegroeid tot het centrale informatiepunt voor online marketing en in het bijzonder online advertising. Binnen korte tijd hebben zich een groot aantal partijen zich aangesloten bij Admanager.nl, waardoor een uniek aanbod van informatie is ontstaan omtrent online advertising, e-mail marketing, affiliate marketing en searchengine optimalisatie. Admanager.nl is een initiatief van zelfstandig online marketing adviseur Steven Pieneman.


-EINDE-

Noot voor redacties:

Zoekwoorden:

Deel: ' Admanager start WebEvaluatie.nl '
Lees ook