ADP NEDERLAND BV

ADP benoemt de heer Vreugdenhil tot Financieel Directeur

P E R S B E R I C H T

ADP benoemt de heer
drs. G.J.M. Vreugdenhil RA tot Financieel Directeur

Capelle aan den IJssel, 13 februari 2003 . ADP Nederland BV benoemt per 17 februari 2003 de heer drs G.J.M. Vreugdenhil RA tot Financieel Directeur.

De heer Vreugdenhil (41 jr) is na zijn opleiding jarenlang werkzaam geweest in de accountancy en heeft bij verschillende internationaal opererende organisaties financiële directiefuncties bekleed.

ADP Nederland BV biedt systemen en services voor human resource management en salarisverwerking. ADP Nederland BV is het grootste bedrijf in Nederland dat de verwerking van salarisgegevens en personeelsinformatie als kernactiviteiten heeft. Het bedrijf telt 500 medewerkers en heeft een omzet van 57 miljoen euro. Ruim 900.000 werknemers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP Nederland BV. Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
ADP Nederland BV is een dochter van het beursgenoteerde Amerikaanse moederconcern ADP, Inc. dat wereldwijd marktleider is met de verwerking van de salarissen van meer dan 30 miljoen werknemers en een omzet van 7 miljard dollar. Het hoofdkantoor van Automatic Data Processing, Inc. is gevestigd in New Jersey.

www.adp.nl

Deel: ' ADP benoemt de heer Vreugdenhil tot Financieel Directeur '
Lees ook