ADP NEDERLAND BV

ADP benoemt heer J.W. Mesman tot commissaris

P E R S B E R I C H T

ADP benoemt de heer J. W. Mesman tot commissaris

Capelle aan den IJssel, 13 februari 2003 - ADP Nederland BV benoemt de heer J.W. Mesman tot lid van de Raad van Commissarissen.

De heer Mesman (65 jr) is 25 jaar werkzaam geweest in de functie als Directie Secretaris en Hoofd Juridische Zaken bij ADP Nederland. Na zijn pensionering is hij bij deze onderneming benoemd tot Commissaris.

ADP Nederland BV biedt systemen en services voor human resource management en salarisverwerking. ADP Nederland BV is het grootste bedrijf in Nederland dat de verwerking van salarisgegevens en personeelsinformatie als kernactiviteiten heeft. Het bedrijf telt 500 medewerkers en heeft een omzet van 57 miljoen euro. Ruim 900.000 werknemers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP Nederland BV. Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
ADP Nederland BV is een dochter van het beursgenoteerde Amerikaanse moederconcern ADP, Inc. dat wereldwijd marktleider is met de verwerking van de salarissen van meer dan 30 miljoen werknemers en een omzet van 7 miljard dollar. Het hoofdkantoor van Automatic Data Processing, Inc. is gevestigd in New Jersey.

www.adp.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' ADP benoemt heer J.W. Mesman tot commissaris '
Lees ook