Advance lanceert nieuwe vyenote lijn


HEEMSTEDE, 20090306 -- Exclusief voor de Benelux lanceert Advance Technology, bekend van de Flybook en Advance laptops, een nieuwe lijn Vyenote mini-laptops.

Mini-laptop
De nieuwe lijn kent een drietal modellen die voldoen aan een bijzonder hoge kwaliteit en `state of the art' specificaties die ongeëvenaard zijn in hun klasse. Eén van `s werelds grootste laptopfabrikanten, Inventec, staat garant voor deze uitmuntende mini-laptops.
Mobiliteit, communicatie en flexibiliteit zijn de trefwoorden voor deze fraai uitgevoerde mini-laptops. Standaard zijn ze namelijk uitgerust met Bluetooth, Wifi, LAN en ingebouwde 3G HSPA module voor supersnelle draadloze breedbandverbinding via Internet. Net zoals bij de Flybook is een zgn. "dongle" niet nodig. De 3G kaart is mede geschikt voor telefoonverkeer. Advance Technology verzorgt zelf alle (data)abonnementen van KPN, Telfort en Vodafone, evenals de service, support en eventuele reparaties. De laptops kunnen op maat besteld worden. Ook kunnen de mini-laptops uitgevoerd worden met spraakherkenning en draadloze headset.

VyeNote S47
De VyeNote S47 is het topmodel in de range. Wie op zoek is naar een mini-laptop met de specificaties van een reguliere laptop maakt met de S47 de perfecte keus. Niet alleen te gebruiken als mini-laptop, maar ook als tablet pc met aanraakscherm. Voorzien van een superzuinige Intel Atom processor, 8.9" touchscreen met een hoge resolutie van 1280x768, ingebouwde DVD-drive en 3G HSPA module mag dit model gerust `bijzonder' genoemd worden.

VyeNote S21
De VyeNote S21 is een echte mini-laptop. Klein, compleet en voordelig. De S21 is voorzien van een Intel Atom processor. Maar ook met een ingebouwde 3G-module, wifi, cardreader en Xpress-card slot ontbreken niet. Het 10" TFT-scherm is subliem, evenals het volwaardige toetsenbord. De VyeNote S21 is verkrijgbaar in maar liefst 5 kleuren.

VyeNote S31
De Vyenote S31 is de elegantste van het drietal. Met een maximale dikte van maar 26mm en een gewicht van rond de 1000 gram is dit de dunste mini-laptop ter wereld. Voorzien van een Intel Atom processor, 3G/HSPA module, Bluetooth, WiFi, 10" scherm, 32GB SSD drive en een volwaardig toetsenbord is dit bovendien een lust voor het oog. Ook verkrijgbaar in 5 fraaie kleuren.


Prijzen
De uiterst complete Vyenote S47 is er voor 995,- excl. btw.*
De Vyenote S21 kent een prijs van 695,- excl. btw.*
De VyeNote S31 gaat 695,- kosten excl. btw.*


Highlights VyeNote S47
* 8.9" touchscreen met hoge resolutie
* Tablet pc
* Ingebouwde DVD-drive
* 3G module (HSPA)
* Wifi en bluetooth
* Intel Atom processor (energiezuinige processor)
* Dubbele webcam (voor en achterzijde)
* 4 in 1 Cardreader

Highlights VyeNote S21
* 10" TFT-Scherm
* 3G module (HSPA)
* Wifi en bluetooth
* Intel Atom processor (energiezuinige processor)
* Webcam
* 4 in 1 Cardreader
* ExpressCard-slot
* Verkrijgbaar in 5 fraaie kleuren

Highlights VyeNote S31
* 10" TFT-Scherm
* 3G module (HSPA)
* Wifi en bluetooth
* Intel Atom processor (energiezuinige processor)
* Webcam
* 4 in 1 Cardreader
* Zeer Compacte afmeting en laag gewicht
* Verkrijgbaar in 5 fraaie kleuren

_________________________________________________________________
Advance Technology
Advance Technology is de exclusieve distributeur van de VyeNote in de Benelux, gevestigd te Heemstede, en al bijna 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Advance Technology werkt samen met 's werelds grootste fabrikanten op het gebied van laptops.
__________________________________________________________________* Prijzen zijn aanzienlijk lager bij een data abonnement


Deel: ' Advance lanceert nieuwe vyenote lijn '
Lees ook