Adventuregame2000.nl, een leuke online ontwikkeling voor de middelbare scholier!

Nieuw spel op internet gelanceerd.

Haarlem 21 februari - Deze week is de nieuwe site www.Adventuregame2000.nl online gegaan. Een Nederlandstalige website waar de bezoeker leuke prijzen kan winnen door surfend vragen te beantwoorden. Het is de bedoeling dat middelbare scholieren door middel van het beantwoorden van vragen verschillende sites gaan bezoeken. Met het goed beantwoorden van de vragen zijn verschillende prijzen te winnen. Er zijn zoal een MP3 spelers, stereotorens, vakantiecheques, abonnementen op een jongeren blad en verschillende computerspelletjes te winnen. De Adventuregame2000.nl is deze week gestart en zal nog doorlopen tot en met 20 maart, na 20 maart is het niet meer mogelijk om mee te doen en zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden.
Het doel van deze site is om middelbare scholieren kennis te laten maken met de verschillende kanten van het internet. De te bezoeken sites variëren van een winkel in GSM accessoires tot aan een meta search engine. Het initiatief van de Adventuregame2000.nl komt van een groep studenten van de Haarlem Business School die afstuderen op dit project.

De adventuregame2000.nl is ontwikkeld door studenten van de Haarlem Business School in samenwerking met Plus.com (www.GSMplus.com en www.GSMvergelijking.nl).

Deel: ' Adventuregame2000.nl online ontwikkeling voor scholier '
Lees ook