Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Advisie Computer Consultants zet Remote Beheerscentrum op

Soest, 12 februari 2003 Advisie heeft een Remote Beheerscentrum opgezet om haar klanten op afstand van dienst te kunnen zijn. Op deze manier kan Advisie bij calamiteiten snel de klant ondersteunen en tevens pro-actief hun infrastructuur beheren. Hiermee biedt Advisie het MKB een unieke oplossing om de kwaliteit van de ICT infrastructuur te verbeteren tegen lagere beheerskosten. Het Remote Beheerscentrum is gevestigd in het hoofdkantoor van Advisie in Soest.

Het Remote Beheerscentrum brengt, volgens de meest stringente beveiligingrichtlijnen, een lijnverbinding tot stand met de infrastructuur van de klant. Continue worden gegevens verzameld met betrekking tot de werking van de diverse onderdelen van hun automatiseringsomgeving. Met deze gegevens over bijvoorbeeld throughput, performance en toegang heeft Advisie vroegtijdig en continue inzicht en kunnen pro-actief acties ondernomen worden ter voorkoming van calamiteiten. Het Remote Beheerscentrum zorgt ook voor continuïteit bij afwezigheid van de systeembeheerder van de klant.

Door inschakeling van het Remote Beheerscentrum ondervinden gebruikers geen onnodig oponthoud aangezien calamiteiten remote worden opgelost en vaak zelfs voorkomen. Dit zorgt voor lagere beheerskosten en een hogere beschikbaarheid.

Over Advisie

Advisie Computer Consultants is onderdeel van Advisie Automatisering, een dynamische organisatie, waarin klantgerichtheid, continuïteit en vergaande technische kennis kernbegrippen zijn. Advisie bedient hiermee op succesvolle wijze het MKB. Advisie biedt betrouwbare oplossingen die hardware, communicatiemiddelen, besturingssystemen en programmatuur aan elkaar koppelen waardoor een bedrijfsbreed informatiesysteem ontstaat. Advisie is gespecialiseerd in integrale e-business oplossingen en levert het complete financiële en logistieke productpakket van Exact. Meer informatie is te vinden op www.advisie.nl


---

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Advisie Automatisering

Koningsweg 1, 3762 EA Soest

Postbus 181, 3760 AD Soest

Maaike Lausberg, Marketingcommunicatie

Tel. 035 6036500

Fax. 035 6031184

mlausberg@advisie.nl

www.advisie.nl

Deel: ' Advisie Computer Consultants zet Remote Beheerscentrum op '
Lees ook