ADVISIE AUTOMATISERING

Advisie neemt Divisie S&C van New Release Aut. over

Advisie neemt de Divisie Software & Consultancy van New Release Automatisering over

Acquisitie leidt tot uitbreiding van regionale aanwezigheid

Soest, .. 1 september 1999 - System integrator en softwareleverancier Advisie heeft per september 1999 de activiteiten overgenomen van New Release Automatisering Divisie Software & Consultancy (NRA S&C) uit Deventer. NRA S&C is actief op het gebied van advisering, verkoop, levering, installatie en beheer van administratieve automatisering. Voor Advisie betekent de overname een uitbreiding van de regionale aanwezigheid, in casu een verkoopkantoor in Noord-Oost Nederland.

NRA S&C is gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van Exact programmatuur, van advisering tot implementatie. NRA S&C heeft gecertificeerde specialisten in dienst. De overname van de activiteiten van NRA S&C past in de strategie van Advisie om een grotere regionale aanwezigheid te creëren. De overname heeft geen personele gevolgen en NRA S&C gaat als Advisie Vestiging Zwolle verder.
Naast de vestiging Zwolle en het hoofdkantoor in Soest, heeft Advisie vestigingen in Nijmegen, Breda, Amsterdam en Alkmaar.

Als leverancier en system integrator legt Advisie zich toe op de pakketsoftware van Exact en Excellent Grote Beer. Voorts heeft Advisie gecertificeerde Novell- en Microsoft NT-specialisten in dienst. Advisie is tevens Exact Software Center en bedient een brede afnemerskring met helpdesk- en supportdiensten.

Advisie Holding B.V., opgericht in 1980, wil naast autonome groei de omvang van de onderneming vergroten door acquisities. Momenteel heeft Advisie 150 medewerkers in dienst en zal naar verwachting in 1999 een omzet realiseren van ruim f 60 miljoen. Advisie heeft haar hoofdvestiging in Soest en richt zich, net als NRA S&W, met haar producten en diensten op kleine en middelgrote bedrijven.

Deel: ' Advisie neemt Divisie S&C van New Release over '
Lees ook