ADVISIE AUTOMATISERING

Advisie opent vestiging Nijmegen

Advisie opent vestiging Nijmegen

Soest, .. 1 september 1999 - System integrator en softwareleverancier Advisie heeft per september 1999 haar regionale beleid meer gestalte gegeven met het starten van activiteiten vanuit een nieuwe vestiging in Nijmegen.

De economische ontwikkeling in de regio Arnhem-Nijmegen (KAN-gebied) heeft Advisie doen besluiten een vestiging in dit gebied te openen.

Naast de vestiging Nijmegen en het hoofdkantoor in Soest, heeft Advisie vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Breda en Zwolle.

Als leverancier en system integrator legt Advisie zich toe op de pakketsoftware van Exact en Grote Beer. Voorts heeft Advisie gecertificeerde Novell- en Microsoft NT-specialisten in dienst. Advisie is tevens Exact Software Center en bedient een brede afnemerskring met helpdesk- en supportdiensten.

Advisie Holding B.V., opgericht in 1980, wil naast autonome groei de omvang van de onderneming vergroten door acquisities. Momenteel heeft Advisie 150 medewerkers in dienst en zal naar verwachting in 1999 een omzet realiseren van ruim f 60 miljoen. Advisie heeft haar hoofdvestiging in Soest en richt zich met haar producten en diensten op kleine en middelgrote bedrijven.

Deel: ' Advisie opent vestiging Nijmegen '
Lees ook