Aerorasor Awards 2011 zet kapperswereld op zijn kop


Utrecht, 20110210 -- Vanaf 14 februari tot 1 juni 2011 kunnen kappers, leerling-kappers en salonhouders kans maken op de Aeroraser Awards 2011. Er zijn vier categorien waarin de prijzen worden uitgereikt aan gebruikers van de Aerorasor. De Talent Award wordt toegekend aan leerlingen aan de kappersopleidingen in Nederland. Hierbij wordt gekeken naar alle draagbare kapsels. De School Award is een prijs voor de school die de meest creatieve kapsels levert. Er is ook een Salon Award voor de meest professionele inzending en een Fashion Award voor de beste Haute Coiffure.

Deelnemers dienen hun foto's te publiceren op een speciale facebook-pagina. Een deskundige jury met topkappers selecteert uit alle ingezonden foto's van Aeroraser kapsels de gelukkigen. Zij kunnen naast veel aandacht in de media een speciale clinic volgen bij een topkapper.

Aerorasor laat weten dat alle deelnemers zoveel foto's mogen uploaden als ze zelf willen. De foto's hoeven niet professioneel genomen te zijn.

Over de Aerorasor

De Aerorasor is een nieuw en revolutionair gereedschap voor de kapper. Het is gemaakt als een verlengstuk van de kappershand. Met de Aerorasor kan de kapper moeiteloos snijbewegingen maken die voorheen alleen gemaakt konden worden door met arm, hand en rug een onnatuurlijke en belastende beweging te maken. Met alle gevolgen van dien. Met de Aerorasor wordt de kans op RSI-klachten en slijmbeursontstekingen aanzienlijk verminderd.

Er zijn vier verschillende mesvormen met elk een specifieke eigenschap en een bijzonder stylingresultaat. Er zijn beschermde en onbeschermde snijmesjes, een slicermesje en een drietand mesje. De mesbladen zijn van hoogwaardig Japans staal gemaakt voor een duurzaam gebruik.

De Aerorasor werd op de Hair Style 2009, die in februari in Kortrijk werd gehouden, uitgeroepen tot winnaar van de Innovation Award.

In de kapperswereld wordt de Aerorasor dan ook goed ontvangen. Topkappers zoals Andy Uffels, Patrick Kalle, Maurice den Exter, Betlem Taravilla, Pascal den Dikkenboer en Coos de Joode zijn erg enthousiast.

Facebookpagina voor het uploaden van foto's: https://www.facebook.com/pages/Aerorasor/162581197126759

Meer informatie: https://www.aero-tools.eu/


Deel: ' Aerorasor Awards 2011 zet kapperswereld op zijn kop '
Lees ook