Provincie Antwerpen


Affiche Pennenzakkenrock compleet!
Woensdag 5 juni - 17 uur - Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer

Een kleine maand voor de aftrap van het grootste kinderrockfestival van België stellen de organisatoren en gedeputeerde Bruno Peeters het volledige programma van het muziekfestival voor aan de pers. De jonge rockers zullen vanaf nu het repertoire van de aanwezige bands, zangers en zangeressen kunnen opsnorren. Ook het programma van de educatieve zone en de opstelling van de randanimatie kennen na 5 juni geen geheimen meer.

15 000 jongeren (en begeleidende leerkrachten) zijn op dit moment al ingeschreven voor Pennenzakkenrock dat op donderdag 27 juni plaatsvindt in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer. www.pennenzakkenrock.be

Programma
17 uur:
Onthaal met drankje
17.15 uur:
Inleidend woordje door directeur van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, de heer Jean-Pierre Bulens 17.20 uur:
Toelichting door gedeputeerde Bruno Peeters over de veiligheid op Pennenzakkenrock en de educatieve zone met o.a. Amai mijn (h)oren, voorstelling mascotte festival: Johnny Rock. 17.30 uur:
Medeorganisator Mil Kinnaer stelt muzikale programma en randanimatie voor. Afvalbeleid en -preventie komen ook aan bod. 17.45 uur:
Vragenronde & gelegenheid om foto's te maken
18 uur:
Receptie met streekproducten

Praktische info
wanneer:
Woensdag 5 juni om 17 uur
waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, Mol. bovenzaal strandbar Ijsvogel. Aanmelden bij kassa dagrecreatie (ingang strand).

Deel: ' Affiche Pennenzakkenrock Zilvermeer compleet '


Lees ook