Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten >>

2001-07-25: Affiches roepen op tot opruimen strandafval pag.nr.=7865

Strandbezoekers mogen hun afval niet op het strand achter laten. Om strandbezoekers hier op te wijzen, verschijnen in Scheveningen en Kijkduin affiches waarop het juiste gedrag te zien is. De actie loopt van vrijdag 27 juli tot en met maandag 27 augustus.

In Scheveningen komen 100 affiches op EcoBins te hangen: langs de Strandweg, op de Boulevard, op het plein voor het Kurhaus en op de drukste punten langs de Gevers Deynootweg en de Kurhausweg. In Kijkduin zijn onder de winkeliers en boulevard- en strandtentexploitanten 100 affiches verspreid met de vraag deze op te hangen.

De actie is een nieuw initiatief in het kader van de publiekscampagne Den Haag maak je Zelf. Deze campagne is vorig jaar in mei van start gegaan. De campagne wijst Haagse burgers en bedrijven op hun eigen verantwoordelijkheid bij het schoonhouden van de stad.

Een EcoBin is een ronde reclamezuil van 115 centimeter hoog. Aan de zijkanten heeft zij openingen voor het inwerpen van klein afval.

Bijlage: weergave affiche (formaat in werkelijkheid: 88 cm. x 62 cm.).

25 juli 2001

last update: 25 juli 2001 ;pag.: 7865; auteur: 112 Uw browser ondersteunt het gebruik van scripts niet ... Enable Javascript

Deel: ' Affiches in Den Haag roepen op tot opruimen strandafval '
Lees ook