Afgelasting Wereldrecord Openluchtmassages voor Pascaud Foundation


APELDOORN, 20120419 -- De recordpoging voor het Guinness World Record™ door zoveel mogelijk massages tegelijkertijd te laten uitvoeren in het Boschbad te Apeldoorn op zaterdag 28 april 2012 gaat niet door. Het is niet gelukt voldoende masseurs/masseuses bereid te vinden om het huidige record te evenaren.

Wereldrecord en inzamelactie Pascaud Foundation
Wilma Dufrenne van Dufrenne skin care kwam op het idee om een Wereldrecord Openluchtmassages te organiseren voor het goede doel, de Pascaud Foundation. De focus van deze ideële stichting ligt bij minder draagkrachtige en arme bevolkingsgroepen. Voor elke € 630 die tijdens de recordpoging zou worden opgehaald, wordt een Afrikaans kind geopereerd aan bijvoorbeeld een hazenlip of brandwonden in het gelaat. De recordpoging zou worden omlijst met een fair en was toegankelijk voor het publiek.

Masserend Nederland laat het afweten
Afgelopen maanden reageerden ruim 120 sportmasseurs, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten heel enthousiast om mee te doen. Helaas zijn dit er niet genoeg om het huidige Australische record van 263 massages te verslaan. En, gezien de tijd die nog rest, ziet het er niet naar uit dat het aantal wel wordt gehaald. Vandaar dat de recordpoging en de inzamelactie voor de Pascaud Foundation wordt afgelast.

Doneren blijft natuurlijk mogelijk via www.makemesmileagain.nl. Wilma Dufrenne nodigt iedereen uit dit vooral te doen. Zij bedankt sponsoren en iedereen die heeft meegewerkt.


Deel: ' Afgelasting Wereldrecord Openluchtmassages voor Pascaud Foundation '
Lees ook