Gemeente Weert

12-02-2003

Afscheid raadslid Ton Geurts tijdens raadsvergadering februari

PvdA-raadslid A.W.J.M. Geurts heeft te kennen gegeven te stoppen met zijn raadswerk. Hij kan het raadslidmaatschap steeds moeilijker combineren met zijn baan.
Tijdens de raadsvergadering van donderdag 20 februari a.s. wordt op informele wijze afscheid genomen van Ton Geurts. Dat gebeurt om ca. 23.00 uur na afloop van de raadsvergadering in de hal voor de raadzaal op de bestuursverdieping.

De heer Geurts was raadslid sinds 28 april 1988. In de periode 1995 tot 2002 was hij fractievoorzitter van de fractie van de Partij van de Arbeid.
Hij is gedurende zijn raadslidmaatschap lid geweest van een aantal raadscommissies, waaronder de commissie Algemene Zaken, de commissie Volkshuisvesting, Stadsontwikkeling, Ruimtelijke Ordening, Grondzaken en Milieu en de commissie Onderzoek Jaarrekening.

Opvolging
De heer A. Geurts wordt waarschijnlijk opgevolgd door de heer L. Heuvelmans. De gemeenteraad zal echter eerst de geloofsbrieven van de heer Heuvelmans moeten onderzoeken. Als deze akkoord zijn bevonden kan de gemeenteraad hem als raadslid benoemen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Afscheid raadslid Ton Geurts tijdens raadsvergadering in Weert '
Lees ook