Gemeente Houten


Afsluiting Beusichemseweg
05/01/99

Zoals wij vorige week al eerder hebben gepubliceerd zal in verband met de rioolaanleg voor de woonwijk Loerik III de Beusichem-seweg gedurende circa vier weken worden afgesloten. Dit betekent dat er geen doorgang mogelijk is voor doorgaand verkeer.
Fietsers kunnen via de Binnentuin het Molenland bereiken.

Vanuit Wijk bij Duurstede bij de afslag Lekdijk/Beusichemseweg wordt het verkeer omgeleid over de Provincialeweg naar de Schal-kwijkseweg. Het plaatselijke verkeer vanuit 't Goy zal worden omgeleid via het Oostrumsdijkje - Achterdijk - Houtenseweg - Kruisweg (Provincialeweg).

Het verkeer vanuit Houten richting Wijk Bij Duurstede zal via de Rondweg en de Schal-kwijkse-weg worden omgeleid en het bestemmingsverkeer voor 't Goy wordt omgeleid via de Kruisweg.

Alle omleidingsroutes zullen door middel van borden worden aangegeven.

Wij begrijpen dat de werkzaamheden enige overlast voor u kunnen opleveren zeker gezien het feit dat het gedeelte van de nieuwe Rondweg bij de Woonwijk Overdam I begin volgend jaar nog niet in gebruik kan worden genomen.

De werkzaamheden zullen starten vanaf 11 januari 1999 en circa vier weken in beslag nemen.
Voor nadere informatie over deze afsluiting kunt u telefonisch contact opnemen met de heer T. van Nuland, telefoon 63 92 858 of mevrouw M. Raijmakers, telefoon 63 92 851.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998
Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com

Deel: ' Afsluiting Beusichemseweg Houten - 1560 '
Lees ook