Gemeente Uithoorn

Afsluiting Irenebrug
In verband met herstelwerkzaamheden op/aan de Irenebrug zal de brug worden afgesloten in de nacht van zaterdag 25 augustus 2001 vanaf 20.00 uur tot en met zondag 26 augustus 2001 06.00 uur voor alle verkeer. De werkzaamheden betreffen het herstellen van het beweegbare deel van de brug. Met enige geluidsoverlast moet rekening worden gehouden. Gedurende deze periode is voor (brom)fietsers en voetgangers een pontje beschikbaar. Het pontje vaart vanaf de steiger onder de Irenebrug naar de overkant (kade bij voormalig Restaurant Ruimzicht). Er wordt met borden een omleidingsroute aangegeven.

De omleidingroute is als volgt:
N201-N231 (bij bloemenveiling) naar Vrouwenakker eerste rotonde richting Mijdrecht, De Hoef naar N201.
De werkzaamheden worden in opdracht van de Provincie Noord-Holland uitgevoerd.

Als u vragen heeft over de werkzaamheden kunt u bellen met de contactpersoon van de provincie Noord-Holland: G. Gerritsen (023-5.145.180) of (H. Blankendaal) 075-6.467.646

Vakantie?

Gaat u met vakantie en moet u daarvoor uw caravan of aanhanger inladen dan gelden de volgende regels. U mag uw caravan of aanhanger maximaal 3 x 24 uur voor de deur parkeren op de openbare weg (op eigen inrit geldt geen beperking) om de caravan gereed te maken voor de te ondernemen reis of stalling. Daarna moet u deze uit de woonwijk verwijderen. Doet u dat niet dan loopt u het risico dat uw aanhanger of caravan door de politie wordt bekeurd of op aanzegging verwijderd door de gemeente. Houdt u aan deze voorschriften. Het voorkomt onnodige kosten!

Deel: ' Afsluiting Irenebrug in Uithoorn '
Lees ook