Bos en Lommer

Afsluiting op- en afritten

Sinds 17 september 20001 zijn de noordelijke op- en afrit S104 van de A10-west aan de Bos en Lommerweg tijdelijk afgesloten wegens de overbouwing van de A10.

De noordelijke op- en afrit (naar en van de Coentunnel) zijn voor een jaar dicht. In het voorjaar van 2002 gaan de zuidelijke op- en de afrit voor een jaar dicht. Er is een overlap van vier maanden waarbinnen allevier de op- en afritten dicht zijn.

Alle andere op- en afritten langs de A10-west zijn gedurende deze periode gewoon open en ook de Bos en Lommerweg blijft de hele bouwperiode open voor doorgaand verkeer en voor de tram.

De tijdelijke afsluiting van de op- en afritten is de enige mogelijkheid om de overbouwing van de A10 met kantoren veilig uit te kunnen voeren. Als de op- en afritten open zouden blijven zou vallend materiaal en kruisend bouwverkeer te veel gevaar opleveren.

Het bouwproject geeft natuurlijk veel overlast, vooral voor de ondernemers in de buurt (onder meer in verband met bereikbaarheid en bevoorrading). Het stadsdeel is dan ook een overleg met de ondernemers gestart, om na te gaan wat er kan worden gedaan om de overlast te beperken.

Na afloop van de bouwperiode krijgen niet alleen de ondernemers, maar ook alle bewoners van Bos en Lommer een volledig vernieuwd en aantrekkelijk stadsdeelcentrum terug.

Zoekwoorden:

Deel: ' Afsluiting op- en afritten Bos en Lommer '
Lees ook