Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
22 augustus 2001

Tientje entree op 1 en 2 september
Knallende afsluiting zomerseizoen Autotron

Autotron Rosmalen sluit het seizoen op wel heel bijzondere wijze af. Iedereen die op zaterdag 1 of zondag 2 september komt, betaalt slechts een tientje entree per persoon in plaats van de gebruikelijke f 21,50 of f 17,50. Dit eerste weekend van september sluit een zomerseizoen af en kondigt het najaar aan. Kortingsacties en dergelijke zijn op deze twee dagen gewoon geldig, echter op basis van de normale tarieven.

Na het weekend zal Autotron niet dagelijks meer geopend zijn, maar in september enkel nog op donderdag tot en met zondag. Daarna gaat het winterseizoen in. De openingstijden blijven ongewijzigd: van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Tientje entree
Met de kortingsactie wordt een qua weer wisselend seizoen afgesloten. Een regenachtig en fris voorjaar dat gevolgd werd door een hete zomer. Met de actie wordt deze lange hete zomer op krachtige wijze afgesloten. Iedereen die op één of beide dagen naar het park komt, betaalt tien gulden entree per persoon. Vervolgens kan een bezoek gebracht worden aan het welbekende automuseum en het voor kinderen geschikte autopretpark met attracties als de Ferraribaan, BigWheels en 4x4 jeepbaan. Bovendien kunnen kinderen hun rijbewijs halen.

Kortingsacties
De verschillende kortingsacties die Autotron kent, zijn gedurende dit weekend ook geldig. De korting wordt dan echter wel berekend op het normale tarief (f 21,50 of f 17,50).

Volvo Klassiekerweekend
Naast een bezoek aan Autotron kan er in het weekend ook een bezoek gebracht worden aan de Volvo klassiekerbeurs. Deze beurs is het ontmoetingspunt voor Volvo-rijders en Volvo-liefhebbers. Naast Volvo-oldtimers zijn er verschillende stands met bijvoorbeeld onderdelen en documentatie. De toegang tot dit evenement bedraagt voor hen die al een kaartje Autotron hebben f 5,00 extra.

Openingstijden najaar
Autotron Rosmalen is tot en met 2 september dagelijks geopend. Daarna is het museum en het park de gehele maand september enkel op donderdag tot en met zondag geopend. Op 6 en 7 oktober en van 13 t/m 28 oktober is zowel het park als het museum geopend. In de maanden daarna is enkel AutoDome in het weekend geopend. Op alle toegangsdagen zijn de openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur. Autotron is makkelijk te vinden aan de A50 's-Hertogenbosch-Nijmegen door de ANWB-borden te volgen.

Deel: ' Afsluiting zomerseizoen Autotron met tientje korting entree '
Lees ook