Gemeente Weerselo

VERKEER

Afsluitingen / omleidingen in verband met de Ronde van Nederland 2001

Op donderdag 30 augustus a.s. doet de Ronde van Nederland opnieuw Denekamp aan. 's Ochtends rond 11.30 uur wordt de finish van de derde etappe Nijverdal - Denekamp verwacht. 's Middags wordt de individuele tijdrit Nordhorn - Denekamp - Oldenzaal - Denekamp gereden. In verband met dit evenement wordt die dag de N342, de weg van Oldenzaal naar Nordhorn, van 7.00 uur tot 20.00 uur afgesloten. Daarnaast worden in het centrum van Denekamp de volgende straten voor alle verkeer behalve voetgangers afgesloten: de Nordhornsestraat, de Eurowerft, de Oldenzaalsestraat, de Everwijnstraat, de Wolter Westerhuesstraat, de Thonies van der Borchstraat, de Geert van Woustraat, de Burgemeester Hoogklimmerstraat van de Oldenzaalsestraat tot de Lange Voor, de Grotestraat, de Oranjestraat vanaf de Oldenzaalsestraat tot de Molendijk, de Churchillstraat vanaf de Nordhornsestraat tot de Spittendijk, de Brandlichterweg vanaf de Nordhornsestraat tot de Van der Heijdenstraat, de Kloppendijk vanaf de Nordhornsestraat tot de Houtsnip en het gehele marktterrein (dit laatste wordt reeds na de weekmarkt van woensdagochtend afgesloten).

Voor de volgende straten in het centrum geldt die dag een parkeerverbod:
de Churchillstraat, de Brandlichterweg, de Molendijk, de Harwichsdijk, de Lange Voor, de Burgemeester Hoogklimmerstraat van de Beatrixstraat tot de Lange Voor, de Van der Heijdenstraat, de Wilhelminastraat, de Berghumerstraat, de Oude Dijk en de Oostzijde van de Dokter Hondelinkstraat.

Ook het openbaar vervoer rijdt die dag een andere route. Hiervoor verwijzen wij u naar de aankondigingen in de bussen en bij de halteplaatsen.

Deel: ' Afsluitingen/omleidingen Weerselo Ronde van Nederland 2001 '
Lees ook