Provincie Zuid-Holland


01 april 1999

Provinciale wegen afgesloten

De provinciale wegen N445 en N446 en de Leidseweg in Leiderdorp worden tijdelijk afgesloten. Op de kruising van beide provinciale wegen wordt een rotonde aangelegd. Tot nu toe kon het werk buiten het verkeer worden uitgevoerd. De aard van de werkzaamheden laat dat niet meer toe.

De provinciale weg N 445 ( Leiden- Nieuwe Wetering) wordt aangesloten op de nieuwe rotonde. Daarvoor is het noodzakelijk de provinciale weg N 445 tussen de Engelendaal in Leiderdorp en de Pastoor van der Plaatstraat in Rijpwetering in beide richtingen af te sluiten voor al het verkeer. De afsluiting vindt plaats vanaf maandag 12 april om 06.00 uur en zal uiterlijk vrijdag 16 april rond 20.00 uur worden opgeheven. Ook gedurende de avond en nacht is de weg afgesloten.

Een omleidingsroute via de Engelendaal, de Persant Snoepweg en de rijksweg A4 wordt met borden aangegeven.

Ook aan de provinciale weg N 446 (Leiden- Ter Aar) wordt gewerkt. Het gedeelte van die weg tussen de Persant Snoepweg en de provinciale weg N 445 wordt geasfalteerd en de verkeersgeleiders worden aangelegd. Deze werkzaamheden worden uitsluitend overdag uitgevoerd. De weg zal hiervoor vanaf maandag 19 april tot en met vrijdag 23 april dagelijks tussen 9.00 uur en 16.00 uur voor het verkeer in beide richtingen worden afgesloten. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Sluipverkeer op de parallelweg van de provinciale weg N446 wordt tegengegaan.

Tot slot worden werkzaamheden uitgevoerd op de Leidseweg. De aansluiting met de Nieuwe weg wordt geasfalteerd. Ook deze werkzaamheden kunnen niet in het verkeer worden uitgevoerd. Op maandag 26 april en dinsdag 27 april tussen 9.00 en 16.00 uur is de Leidseweg voor het verkeer afgesloten. Verkeer met een herkomst of bestemming in Oud Ade wordt via Rijpwetering omgeleid.

Deel: ' Afsluitingen provinciale wegen Zuid-Holland '
Lees ook