Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 19 maart 2003

Vanaf 1 april
BLIK, TETRAPAKKEN EN KUNSTSTOF FLACONS
GRATIS AANBIEDEN OP MILIEUSTRAAT

De gemeente Geldrop wil afvalscheiding stimuleren. Vanaf 1 april aanstaande start er daarom een proef op de milieustraat. Van maandag tot en met donderdag kunt u gratis blik, tetrapakken (zuivelverpakkingen) en kunststof flacons aanbieden. Uiteraard wél van elkaar gescheiden! Voor de inzameling worden er drie kleinere containers geplaatst bij de in-/uitgang van de Milieustraat.

Kunststof flacons zijn lege verpakkingen van wasverzachter, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen, de lege flessen en flesjes (zonder statiegeld) van bronwater, frisdranken, energiedranken, azijn enzovoort. Tetrapakken/drankkartons zijn verpakkingen met aan de buitenkant karton en aan de binnenkant een dunne laag kunststof of aluminium, bijvoorbeeld drankkartons van vloeibare zuivelproducten en vruchtensappen.

PROEF
Let op! De gratis inname van kunststof flacons en tetrapakken is bedoeld als een proef. Deze zal beëindigd worden als blijkt dat hiervan misbruik wordt gemaakt en er veel restafval wordt aangetroffen in de betreffende containers. Ga er dus zorgvuldig mee om!

OPENINGSTIJDEN
Voor het aanbieden van kunststof flacons, blik en tetrapakken, kunt u elke maandag tot en met donderdag van 13.00-17.00 uur terecht bij de Milieustraat. De Milieustraat ligt aan het Emopad 23a, telefoon 2868004. Neemt u bij uw bezoek een geldig legitimatiebewijs mee.

Zoekwoorden:

Deel: ' Afval tetrapakken, blik en flacons in Geldrop gratis aanbieden '
Lees ook