Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

EXTERNE OPTREDENS BEWINDSPERSONEN
MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES

AGENDA WEEK 36: 3 t/m 9 september 2001

Minister mr. K.G. de Vries

maandag 3 september
15.00 uur
De minister opent het academisch Politieonderwijsjaar 2001/2002 van het Landelijk Selectie- en Opleidingsinstituut Politie (LSOP). Plaats: LSOP, Arnhemseweg 348 te Apeldoorn

woensdag 5 september
16.00 uur
De minister opent de nieuwe cursuslocatie het ROI, het opleidingsinstituut voor de overheid. Het ROI bevordert door middel van opleidingen en opleidingsadviezen het leren van en in overheidsorganisaties. Het ROI geeft opleidingen op het terrein van beleid en bestuur, management, bedrijfsvoering en persoonlijke effectiviteit. Plaats: ROI, Muzenstraat 120 te Den Haag.

donderdag 6 september
11.30 uur
Minister De Vries en minister Van Boxtel nemen het eindrapport van de commissie ICT en Overheid in ontvangst uit handen van commissievoorzitter Docters van Leeuwen. De commissie had tot taak een advies uit te brengen over de invloed van ICT-ontwikkelingen, in combinatie met internationalisering, op de positie, rol en institutionele structuur van de Nederlandse overheidsorganisatie. Plaats: Ministerie van BZK, Grondwetzaal, Schedeldoekshaven 200, Den Haag.

Staatssecretaris drs. G.M. de Vries

vrijdag 7 september
13.30 uur
Jaarlijkse nationale dodenherdenking bij het Nationaal Indië-monument in Roermond. Tussen 1945 en 1962 kwamen 6152 militairen van het Koninkrijk om in de toenmalige rijksdelen Nederlands-Indië en Nieuw Guinea. Namens het kabinet houdt staatssecretaris De Vries een herdenkingstoespraak. Plaats: park "Hattem" in Roermond.

Minister R.H.L.M. van Boxtel
minister voor Grote Steden- en Integratiebeleid

woensdag 5 september
15.00 uur
De minister bezoekt de gemeente Enschede in het kader van het grotestedenbeleid. Hij brengt een bezoek aan het stadsdeel Centrum, waar hij wordt geïnformeerd over projecten die te maken hebben met de bestrijding van de criminaliteit en de verbetering van de leefbaarheid. Daarnaast praat hij met vertegenwoordigers van de wijkraad en allochtone ondernemers. Plaats: Projectbureau Wederopbouw, Voortsweg, gebouw 't Menko.

donderdag 6 september
11.30 uur
Minister Van Boxtel en minister De Vries nemen het eindrapport van de commissie ICT en Overheid in ontvangst uit handen van commissievoorzitter Docters van Leeuwen. De commissie had tot taak een advies uit te brengen over de invloed van ICT-ontwikkelingen, in combinatie met internationalisering, op de positie, rol en institutionele structuur van de Nederlandse overheidsorganisatie. Plaats: Ministerie van BZK, Grondwetzaal, Schedeldoekshaven 200, Den Haag.

Nadere inlichtingen bij persvoorlichting BZK, telefoon (070) 426 88 88. Buiten kantooruren is altijd een voorlichter bereikbaar via de meldkamer van het ministerie, telefoon (070) 426 60 60.

Deel: ' Agenda bewindslieden van Binnenlandse Zaken week 36 '
Lees ook