Socialistische Partij

Agenda landelijke SP-activiteiten


---

Agnes Kant Maandag 31 maart 2003 - Nederland 2 Vanaf 19.25 uur Tros Radar met Agnes Kant over Legiolease. In de laatste uitzending van het seizoen probeert Radar een aantal vragen te beantwoorden die veel gedupeerden van het aandelenleasepakket Legio Lease bezighoudt.
---

Fenna Vergeer Maandag 31 maart 2003 - Utrecht 20.00 uur, Fenna Vergeer geeft een lezing over de toekomst van het onderwijs en presenteert SP-voorstellen om de huidige problemen in het onderwijs op te lossen. Locatie: Kibra Hacha, Adriaan van Bergenstraat 18, Utrecht. (Aansluitend vindt de algemene ledenvergadering van de SP-afdeling Utrecht plaats.) Meer informatie: R.F.Ruers, tel. (030) 2883867 (avond), (030) 2109911 (overdag).
---

Jan Marijnissen Dinsdag 1 april 2003 - Rotterdam 15.30 - 17.30 uur, Jan Marijnissen neemt het eerste exemplaar in ontvangst van een speciaal voor de Maand van de Filosofie geschreven essay van Hans Achterhuis, hoogleeraar Systematische Wijsbegeerte aan de Universiteit Twente. Marijnissen zal op zijn beurt een in zijn jeugd gestolen filosofieboek symbolisch aan de boekhandel teruggeven. Achterhuis spreekt over zijn essay en Marijnissen geeft een lezing over "de vreemdeling". Locatie: Theater in de Kelder van Donner. Meer informatie op de website van de Maand van de Filosofie.
---

Harry van Bommel Woensdag 2 april 2003 - Den Haag 20.00 uur, Harry van Bommel en Jozias van Aartsen (VVD) gaan in debat over de toekomst van Irak in DeBatterij, Prinsenstraat, Den Haag.
---

Harry van Bommel Donderdag 3 april 2003 - Groningen 20.00 - 22.00 uur, Harry van Bommel neemt deel aan een Spoedforum over de toekomst van Irak na de oorlog. SIB-Actualiteiten (onderdeel van de studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen te Groningen) organiseert voor de vierde maal een Spoedforum. Andere deelnemers zijn C. Budd (Ambassadeur GB), P.M.E. Volten (Dir. centre for European Security Studies), F. Zwarts (Rector Magnificus RUG), D.F.J. Bosscher (Hoogleraar Eigentijdse Geschiedenis), H.L.J. Vanstiphout (Arabist) en M.J. Faber (Alg. secretaris IKV). Locatie: Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen.
---

Piet de Ruiter Vrijdag 4 april 2003 - Roermond 13.30 uur, Piet de Ruiter bezoekt de Oranjerie te Roermond over Armenbeleid in Nederland. Contactpersoon: Leo Noy, 046-4336876
---

Agnes Kant Vrijdag 4 april 2003 - Winterswijk 14.45 uur, Agnes Kant verricht de officiële opening van de huisartsenpost Oost Achterhoek. Om 15.45 uur spreekt Kant over het thema "huisartstenpost: nood of deugd" en is er gelegenheid tot vragen stellen vanuit het publiek. Locatie: Huisartsenpost Oost Achterhoek, Beatrixpark 8d, Winterswijk
---

Harry van Bommel Maandag 7 april 2003 - Wageningen 19.30 uur, Harry van Bommel neemt deel aan een debat over het Israëlisch-Palestijns vraagstuk aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Andere deelnemers zijn o.a. Bert Koenders (PvdA) en Anton van Schijndel (VVD). Locatie: Scheikundegebouw, Dreijenplein 4
---

Ronald van Raak Woensdag 9 april 2003 - Amsterdam 20.00 uur, Ronald van Raak van het wetenschappelijk bureau van de SP leidt een discussie over de SP-ideologie op een bijeenkomst van Rood Amsterdam. Locatie: P96, Prinsengracht 96, Amsterdam. Toegang is gratis. Meer informatie: Laurens Ivens.
---

Agnes Kant Vrijdag 11 april 2003 - Amsterdam 13.30 - 16.00 uur, Agnes Kant neemt deel aan een door de NCRV georganiseerde discussie over de invloed van telivisie op kinderen. Het motto van de bijeenkomst is: "Zappen tussen fantasie en werkelijkheid. Een motie van Agnes Kant om Z@ppelin reclamevrij te maken werd onlangs door de Kamer overgenomen. Andere deelnemers zijn Cathy Spierenburg (Z@ppelin), Hedy d'Ancona (NICAM/Kijkwijzer), René Bogaard (Fox Kids), Paul Sikkema (Combat), Peter Nikken (Kind en media NIZW), Werner van Katwijk (Ouders & Coo), Jeltje van Nieuwenhoven (PvdA), Jan Willem Bult (KRO), Kathleen Ferrier (CDA), Hans Smit (Jeugdjournaal) en Huub Wijfjes (RUG). Locatie: Nemo, Amsterdam
---

Agnes Kant Zaterdag 12 april 2003 - Amersfoort 14.15 - 17.00 uur, Op de lotgenotencontactdag van de Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing Patiënten (NVACP) reikt Agnes Kant de eerste exemplaren van een voorlichtingsvideo uit aan mensen die als patient meewerkten aan de totstandkoming. Ook neemt Kant van 16.30 - 17.00 uur deel aan een forumdiscussie. Locatie: De Eenhoorn, Amersfoort.
---

Wil je een SP-spreker uitnodigen? Neem dan contact op met Yorick Haan

Deel: ' Agenda landelijke SP-activiteiten vanaf 31-03-2003 '
Lees ook