rijksvoorlichtingsdienst


agenda publieke optredens minister kamp en staatssecretaris dijksma van economische zaken. zaterdag 1 t/m zondag 9 november 2014


31 oktober 2014 - 16:57

minister kamp

zaterdag 1 november t/m dinsdag 4 november
staatsbezoek en handelsmissie korea
minister kamp vergezelt zijne majesteit koning willem-alexander en hare majesteit koningin máxima tijdens een staatsbezoek aan korea. de minister leidt een economische missie.

korea is de derde buitenlandse investeerder in nederland. 33% van de koreaanse investeringen in de eu gaat naar nederland. bijna 80 nederlandse bedrijven laten tijdens de missie aan koreaanse overheden en bedrijven hun kennis en expertise zien op het gebied van energie, landbouw, mobiliteit en zorg.

donderdag 6 november
14.15 - 16.00 uur: innovatieconferentie 2014 en bekendmaking nationale iconen

tijdens de innovatieconferentie worden in aanwezigheid van koning willem alexander, de nationale iconen 2014 door minister kamp bekend gemaakt. nationale iconen zijn baanbrekende innovatieve projecten die zorgen voor toekomstige welvaart, een bijdrage leveren aan economische groei en bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. met een competitie wil het kabinet nederland inspireren om innovatief te blijven en de wereld tonen waar we goed in zijn.

locatie: ridderzaal, den haag

voor interviewaanvragen met de minister kunt u contact opnemen met pim van strien, woordvoerder, p.vanstrien@minez.nl, 06-19900776.


staatssecretaris dijksma

woensdag 3 november
11.00-13.30 uur: algemeen overleg landbouw- en visserijraad
locatie: tweede kamer te den haag

Deel: ' Agenda publieke optredens minister Kamp en staatssecretaris Dijksma .. '


Lees ook