Agrarische marktprijzen wekelijks op Internetsite AgriHolland

Datum: 13-01-1999

Vanaf 13 januari 1999 publiceert de Internetsite AgriHolland wekelijks de marktprijzen voor diverse agrarische producten op Internet. In samenwerking met LEI-DLO worden elke vrijdag om 16.00 uur de gemiddelde prijzen op Internet gezet die de afgelopen weken genoteerd zijn op de diverse beurzen en veilingen. Het betreft prijzen van onder andere de volgende producten: Granen en veevoeders; Biggen en varkens; Pluimvee en eieren; Ruwvoeders; Aardappelen en uien.

De informatie is gratis toegankelijk op https://www.agriholland.nl/marktprijzen. De Internetsite AgriHolland verbreedt hiermee haar aanbod aan actuele agrarische informatie. Uit een onderzoek in de agrarische keten bleek dat er veel belangstelling bestaat voor statistische informatie via Internet. Het aantal op de site vermelde producten zal in de komende maanden nog worden uitgebreid.

LEI-DLO verzamelt en verwerkt de marktprijzen en publiceert deze wekelijks in het boekje Agrarisch Weekoverzicht. Door de prijzen nu ook op Internet te zetten wil de organisatie meewerken aan de groeiende belangstelling voor Internet als medium om snel en eenvoudig de gehele agrarische keten te bereiken. Het Agrarisch Weekoverzicht blijft gewoon bestaan.

AgriHolland Internet Services
Postbus 188
Wageningen
Telefoon: 0317-467667
email: info@agriholland.nl

Deel: ' Agrarische marktprijzen wekelijks op website AgriHolland '
Lees ook