Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-07-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.10 uur
Vernielingen

AMERSFOORT Aan een taxi, rijdend op de busbaan richting de Stadsring zijn maandagmiddag vernielingen gepleegd. De taxibestuurder, een 42-jarige inwoner van Leusden maakte een stuurbeweging om een scooter met twee jongens er op, aan te geven dat ze niet op de busbaan mochten rijden.

De bestuurder van de scooter, een 20-jarige Amersfoorter, trapte vervolgens een spiegel van de auto. Toen de taxichauffeur voor een verkeerslicht stil stond draaide de bestuurder van de scooter en kwam langs de andere kant van de auto en probeerde ook aan die kant de spiegel er af te trappen. De scooter is vervolgens weggereden. De bestuurder van de scooter heeft zich s avonds aan het bureau gemeld en werd over de zaak gehoord.

Agressie in verkeer

AMERSFOORT - Een 46-jarige inwoner van Amersfoort heeft maandag aangifte gedaan bij de politie nadat hij aan de Ringweg Koppel door een automobilist in een oog werd geprikt. De man reed op zijn snorfiets en zag een busje achteruit vanuit een garage rijden.

De man vermoedde dat de automobilist hem nog wel op tijd zou opmerken maar deze begon direct tegen hem te schelden. De man stapte uit en prikte de Amersfoorter in een oog.

Eten zonder te betalen

AMERSFOORT Een 55-jarige Barnevelder is maandagavond aangehouden nadat hij in een eetgelegenheid in Amersfoort had gegeten en niet kon betalen. Uit onderzoek bleek dat de man ook elders al meerdere malen is aangehouden voor hetzelfde vergrijp.

Onder invloed

AMERSFOORT Een 34-jarige man uit Utrecht is maandagavond aan de Stadsring aangehouden toen hij onder invloed een auto bestuurde. De man reed in een auto met een verlopen APK. De man bleek een alcoholpromillage van 0,8 te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een bekeuring.

Deel: ' Agressie in het verkeer te Amersfoort '
Lees ook