AgroLingua BV in TV programma L1 KOPlopers


VENLO, 20090605 -- Jos van Kleef: "Wij werden aangenaam verrast door de uitnodiging van het L1-programma KOPlopers. Op 3 juni vonden de opnames plaats in het Greenporthuis in Venlo. Voor AgroLingua een mooie gelegenheid om ons specialisme, vertalingen voor land- en tuinbouw alsook de levensmiddelenindustrie, onder de aandacht te brengen"

KOPlopers
Iedere week staan opvallende ondernemers centraal in het L1 televisieprogramma KOPlopers. Komende zondag 7 juni 2009 is het programma nog eens te zien op L1TV om 13.20, 15.20 en 16.30 uur. Alle gesprekken en reportages zijn ook te zien via de website van L1.

AgroLingua B.V. is een allround vertaalbureau met een bijzondere specialisatie: de Agro & Food business. Het bureau vertaalt voor gerenommeerde bedrijven en organisaties in de land- en tuinbouw en levensmiddelenindustrie, met name ook specifieke terminologie en jargon voor alle sectoren: fruitteelt, sierteelt, boomkwekerijen, veredelingsbedrijven, groente & fruit handel, champignonteelt, pluimveehouderij, varkens- en rundveehouderij etc.
Agrolingua staat ter beschikking voor het vertalen van: folders, brochures, websites, handleidingen, vakbladen, productinformatie, publicatieteksten, technische instructies, artikelen, begeleidende brieven of e-mail. In de afgelopen jaren heeft het bureau bijvoorbeeld ook honderden agrarisch-technische handleidingen gemaakt in maar liefst 20 talen.


Deel: ' AgroLingua BV in TV programma L1 KOPlopers '
Lees ook