AgroLingua vertaalt website Venloop naar Engels en Duits


Venlo, 20110214 -- Vertaalbureau AgroLingua en de Stichting Venlo-loopstad.com, organisator van de zeer bekende Venloop, lanceren vandaag de website van de Venloop in het Engels en Duits (www.venloop.nl).

Jos van Kleef, directeur AgroLingua BV: "De Venloop is inmiddels een begrip in de regio maar ook daarbuiten. We zijn er trots op om op deze manier onze naam daaraan te kunnen verbinden. De vertalingen zijn inmiddels gereed en op de site gezet."

Ton Borghs, bestuurslid Stichting Venlo-loopstad.com: "De Venloop wordt steeds internationaler met bijvoorbeeld alleen al 30% Duitse deelnemers. Op deze manier kunnen we hen correct van informatie voorzien. Het is bovendien ook makkelijker om buitenlandse sponsoren te interesseren."

AgroLingua BV is een allround vertaalbureau met een bijzondere specialisatie. AgroLingua werkt met name voor internationale bedrijven in de Agro & Food Business, internationale agrarische vakbladen, gerenommeerde universiteiten en publiekrechtelijke organisaties in de agrarische sector.


Deel: ' AgroLingua vertaalt website Venloop naar Engels en Duits '




Lees ook