Ingezonden persbericht

Rotterdam, 30 januari 2003


- P e r s b e r i c h t -

Ahoy sluit samenwerkingsverband met Standmakelaar.com

Online marktplaats levert maatwerk stands voor Business in Ahoy

Ahoy exhibition, congress & event management (ECEM) heeft een samenwerkingsverband gesloten met Standmakelaar.com BV voor de levering van maatwerk beursstands voor de beurs Business in Ahoy . Deze regionale netwerkbeurs vindt plaats in Ahoy op woensdag 23 en donderdag 24 april 2003. Standmakelaar.com verzorgt via de bij haar aangesloten standbouwers de levering van de zogenaamde conventionele standbouw voor deze beurs. Ahoy beoogt met deze samenwerking een toegevoegde waarde te kunnen leveren voor haar exposanten. Via de website van Standmakelaar.com kunnen exposanten voordelig een (herbruikbare) beursstand kopen of huren. Daarnaast biedt de website een uitgebreid informatieplatform waar exposanten handige tips en informatie kunnen vinden die hun beursdeelname kan optimaliseren.

Ahoy ECEM is de eerste van de grote Nederlandse beursorganisatoren die een samenwerkingsverband aangaat met Standmakelaar.com. Wij zijn daarnaast ook met een aantal andere partijen in onderhandeling , aldus Harold de Jonge, commercieel directeur van Standmakelaar.com. Onze website, www.standmakelaar.com, kan worden gezien als een online marktplaats voor beursstands, met daaraan gekoppeld een interactief informatieplatform voor beursdeelname. Exposanten kunnen via de website gratis gebruik maken van een beurskalender voor Nederland. Daarnaast is er onder meer informatie te vinden over beursdeelname, vormen van standbouw, kosten van beursdeelname en een overzicht van toeleveranciers waar de exposant mee te maken kan krijgen.

Prettig netwerken

Business in Ahoy' is een eigentijdse netwerkbeurs voor de regio Rijnmond. Naast de vele individuele stands hebben enkele bedrijven zich gebundeld in overzichtelijke Stedenpleinen en Branchepleinen. Op de Stedenpleinen kunnen bedrijven uit één stad zich samen profileren; op de Branchepleinen komen bedrijven uit hetzelfde vakgebied bij elkaar. De twee smaakvol ingerichte Hospitality Lounges hebben één gezamenlijk doel: in een prettige omgeving netwerken op één centraal punt. In deze aparte ruimtes kunnen enerzijds workshops en presentaties worden gegeven door exposanten, anderzijds vinden er diverse vormen van entertainment plaats.

Aantrekkelijk randprogramma

Ahoy' ECEM heeft voor Business in Ahoy' een interessant randprogramma ontwikkeld, bestaande uit diverse lezingen en seminars, gericht op het regionale bedrijfsleven. Bovendien vinden 'De Ondernemersprijs Rotterdam' (een initatief van de Kamer van Koophandel en het OBR) en 'Het Ondernemersontbijt' plaats tijdens Business in Ahoy'. Meer informatie over Business in Ahoy kunt u terugvinden op www.businessinahoy.nl.


- E I N D E b e r i c h t -

Achtergrondinformatie (niet voor publicatie):

Ahoy ECEM Standmakelaar.com BV

Marc Fonhof (communicatie manager) Harold de Jonge (commercieel directeur)

Tel: 010 293 32 35 Tel: 010 466 89 08

Deel: ' Ahoy sluit samenwerkingsverband met Standmakelaar.com '
Lees ook