AIMED Solutions winnaar 2016 in Applicatie-packagingbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160725 -- AIMED Solutions BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Applicatie Packagingbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘AIMED Solutions BV weet zijn uitgebreide kennis van applicaties en software uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het wordt algemeen als een van de beste bedrijven op zijn gebied gezien.’

AIMED Solutions BV staat voor gerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Packaging & Virtualisatie en is gespecialiseerd in het managen en distribueren van software en applicaties. Gecertificeerde specialisten maken migraties en updates van bedrijfsapplicaties tot een succes. AIMED Solutions BV is opgericht in 1994. Het is gevestigd in  Den Bosch en heeft circa 30 medewerkers. De onderneming is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in AIMED Solutions BV een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij AIMED Solutions, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

De klant ontzorgen

Ieder bedrijf dat met applicaties of softwareprogramma’s werkt, krijgt periodiek updates die moeten worden verwerkt. Bij organisaties waar vele applicaties en werkplekken moeten worden beheerd, vergt dat een goede organisatie. Met applicatie packaging kan deze taak geautomatiseerd worden. Grotere bedrijven kunnen hierdoor flink kosten besparen, maar kleinere bedrijven kunnen met AppLabs hoogwaardige dienstverlening tegen lage kosten binnenhalen. ‘Dat is waar AIMED Solutions om de hoek komt kijken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Het bedrijf verzorgt management van applicaties en updates, op locatie of vanuit het eigen kantoor. Of het nu 10 of 1.000 werkplekken zijn, alle gebruikers krijgen de voor hen bedoelde software op tijd en goed ingericht. En, tijdens de aanpassing kunnen ze gewoon doorwerken. AIMED Solutions ontzorgt op dit gebied de klant en maakt eigenlijk een systeembeheerder overbodig. Deze kostenbesparing weegt dan meestal op tegen de kosten van zijn werkzaamheden.’

De belangrijkste klanten zijn ziekenhuizen, overheid (lokaal en centraal), Rijkswaterstaat en grotere mkb-bedrijven. De twee oprichters zijn de huidige directeuren en aandeelhouders. De medewerkers hebben minimaal een hbo-opleiding of hoger in de ICT, en een ieder heeft na zijn opleiding nog een interne opleiding genoten. Die eigen school, AIMED Academy genaamd, is gerenommeerd, want ook collega-bedrijven laten daar hun personeel opleiden.

‘AIMED Solutions BV is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Het verdient alle lof en is met recht de branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.aimedsolutions.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' AIMED Solutions winnaar 2016 in Applicatie-packagingbranche '
Lees ook