Aino

Persbericht

Aino breidt belang in Smart Automatiseringsgroep uit tot 100%

Houten, 15 oktober 2001 - Aino N.V. ('Aino') heeft haar belang in Smart Automatiseringsgroep ('Smart') uitgebreid van 49% naar 100%. Smart, gevestigd in Den Haag, is actief op het gebied van consultancy en infrastructuurbeheer bij grote instellingen en de overheid. Bij Smart zijn circa 50 medewerkers in dienst.

Smart zal als een zelfstandige entiteit worden voortgezet. Door Aino's grotere betrokkenheid kunnen schaalvoordelen worden gerealiseerd en zal de dienstverlening van Aino op het gebied van consultancy, programmamanagement en strategische sourcing worden versterkt. De overname is geheel in contanten afgewikkeld.

Profiel Smart Automatiseringsgroep B.V.
Smart is opgericht in 1996. Het bedrijf levert diensten op het gebied van ICT en Management Consultancy via twee werkmaatschappijen. Smart IT Services biedt expertise en strategische sourcing op het terrein van Windows NT en Windows 2000, Unix, Oracle en netwerkinfrastructuur. Smart Consultancy levert Programma Management en Integrale Consultancydiensten, met als speerpunt SCIP®, het in eigen huis ontwikkelde, bedrijfskundige model.

Profiel Aino N.V.
Aino is een zakelijke dienstverlener die adviseert, detacheert, projecten uitvoert en operationele ICT-services biedt. Aino adviseert op het gebied van organisatie en (ICT-)businessstrategie. Daarnaast bouwt Aino informatiesystemen voor front-, mid- en backoffice omgevingen en adviseert en ondersteunt haar klanten op het gebied van het beheer van deze systemen. De ruim 300 opdrachtgevers van Aino zijn verspreid over een viertal businessarea's: Financiële instellingen; Technologie, Media & Telecom;
Overheid & Zorg en
Handel, Industrie, Zakelijke Dienstverlening en Transport. Aino werkt vanuit vijf regio's, heeft circa 1.100 medewerkers en is sedert 5 juni 2000 genoteerd aan de Officiële markt van Euronext Amsterdam.


---

Deel: ' Aino nu 100%-eigenaar van Smart Automatiseringsgroep '
Lees ook