Air Miles springt achterop bij Baja Bikes


Nieuw: Sparen voor fietskilometers met gids in 80 steden

BARCELONA, 20170614 -- Baja Bikes sluit een nieuwe alliantie, ditmaal met Air Miles. Stedentrippers kunnen hun Air Miles-saldo besteden aan de bekende Baja Bikes fietstours met gids of losse fietshuur in ruim 80 wereldsteden. Met succes zette Air Miles recentelijk in op Cultuur. Spaarders konden hun tegoed al verzilveren voor attracties en musea dichtbij huis, bijvoorbeeld in De Grotten van Han en Madurodam. Vanaf nu vallen ook fietstours langs wereldberoemde cultuurschatten als Sagrada Familia, Colosseum, Central Park en Eiffeltoren binnen het aanbod.

Cultuur op twee wielen

Als citytripper heb je vrijwel altijd minder tijd dan je zou willen. Alles zien, proeven, horen en meemaken in een paar dagen: een flinke uitdaging. Dat inmiddels honderdduizenden Nederlanders kiezen voor de fiets als hét transportmiddel tijdens hun verblijf is eigenlijk logisch. Je ziet meer in minder tijd. In een ochtend of middag zie je tijdens een fietstocht van Baja Bikes alle highlights of juist verborgen schatten, zodat je tijd overhoudt om bij jouw favorieten naar binnen te gaan. “Tijdens een Baja Bikes fietstour zie je veel meer van de stad dan als je loopt, terwijl je meer onderdeel van de stad bent dan in een bus” verduidelijkt eigenaar Rigtmar Brandenburg. “Dat hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen. Fietsen op stedentrip is voor velen vaste prik geworden.”

Fietsen met voordeel

Baja Bikes maakt cultuur snuiven in een stad als Parijs, Budapest, Rome, Milaan, Kaapstad of Berlijn extra toegankelijk. Vanuit dat oogpunt is de keuze voor deze fietstour & fietshuur-specialist een logische stap. Dankzij de deal met Air Miles kunnen miljoenen Nederlanders nu met voordeel gebruik maken van het wereldwijde fietsnetwerk.

[Foto: BajaBikes van Citytours & Dreams]

Over Baja Bikes: tweevoudig winnaar Vakantiebeurs Awards

Fietstour-specialist Baja Bikes is een gevestigde naam in de Nederlandse reiswereld. Tijdens de 45e editie van de Vakantiebeurs werd zowel de Vakjuryprijs als de Publieksprijs in de wacht gesleept. De specialist inTours met Nederlandse gids in Wereldsteden won op de onderdelen Originaliteit, Innovativiteit, Mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, Prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten Duurzaamheid. Ook het publiek koos Baja Bikes als dé Nederlandse reisonderneming van het Jaar.

“De fiets is de mooiste manier om een stad te verkennen”, licht Zoover-topman en Vakjuryvoorzitter Stephan Bosman de keuze voor Baja Bikes toe. “Ik ben zelf ook met Baja Bikes mee geweest in Barcelona. Het is typisch Nederlands en des te leuker dat dit de wereld verovert. Daarnaast wist ik natuurlijk dat zij hele mooie feedback krijgen van hun klanten. En: lekker fietsen is ook beter voor het milieu dan de hop on hop off-bus of scooter!”

Al sinds 2005 leiden gidsen van Baja Bikes met passie toeristen rond in wereldsteden. Kern van hun dienstverlening is de Nederlandse taal en het uitsluitend werken met locals. Gestart in Barcelona en via Spaanse steden als Valencia, Madrid en Sevilla uitgewaaierd over de planeet. Topbestemmingen als Parijs, Rome, Berlijn en New York lagen voor de hand. Ook in steden als Rio de Janeiro, Dresden en Bordeaux kun je met een Nederlandse gids in een paar uur de stad verkennen. Uiteraard is losse fietshuur ook mogelijk om online te boeken.

Zie ook https://www.bajabikes.eu


Deel: ' Air Miles springt achterop bij Baja Bikes '
Lees ook