Airbiquity gaat verbonden voertuigdiensten leveren voor elektrische voertuigen van Ford

LAS VEGAS--(BUSINESS WIRE)-- 20110107 --

Airbiquity (www.airbiquity.com), een wereldwijde leider in draadloze verbonden voertuigdiensten, kondigde vandaag aan dat het bedrijf werd geselecteerd als systeemintegrator voor de verlening van verbonden voertuigdiensten en infrastructuur aan de programma’s voor elektrische voertuigen (EV) van Ford Motor Company.

Door voor Airbiquity te kiezen, onderstreept Ford de capaciteiten van Airbiquity’s oplossingen voor groene voertuigen, waardoor verbonden voertuigdiensten worden gecreëerd voor milieuvriendelijke duurzaamheid. De oplossingen voor groene voertuigen van Airbiquity worden naadloos geïntegreerd met de backofficesystemen van een autofabrikant, waardoor een schaalbaar en flexibel platform ontstaat – een belangrijk criterium op een relatief jonge markt waarin de vereisten snel evolueren.

Volgens het verslag van december 2010, “The Electric Vehicle Study” (Het onderzoek naar elektrische voertuigen) door Zpryme, een onderzoeksgebaseerd adviesbedrijf in Austin (Texas), gaf meer dan een derde van de consumenten in Noord-Amerika aan dat zij zouden overwegen een elektrisch voertuig te kopen. Zij waren bovendien meer geneigd technologie te integreren in hun rijervaring.

“Ford staat voortdurend aan de leiding van de automobielindustrie door ultramoderne verbonden voertuigdiensten aan te bieden, en Airbiquity is er trots op nogmaals uitgekozen te zijn voor een van de programma’s van Ford,” aldus Kamyar Moinzadeh, president en CEO van Airbiquity. “Informatie- en communicatietechnologie worden essentieel voor nieuwe voertuigen. Dit geeft nogmaals blijk van de sterkte en veelzijdigheid van onze wereldwijd verbonden voertuigdiensten.”

Elektrische voertuigen zijn een deel van de ruimere strategie van de automobielsector om een brede waaier van milieuvriendelijke, geavanceerde technologieoplossingen te bieden die het brandstofverbruik doen dalen en de CO2–uitstoot beperken en die bovendien voor iedereen ter wereld betaalbaar zijn.

Over Ford Motor Company

Ford Motor Company, een wereldwijde leider in de automobielsector die gevestigd is in Dearborn (Mich.), bouwt of verkoopt auto’s overal ter wereld. Met zo’n 163.000 werknemers en een 70-tal fabrieken wereldwijd verkoopt het bedrijf de automerken Ford en Lincoln. Het bedrijf verstrekt ook financiële diensten via Ford Motor Credit Company. Voor meer informatie over de producten van Ford, kijk op www.ford.com.

Over Airbiquity

Airbiquity is voorloper op het gebied van de verandering in de automobielindustrie, met geïntegreerde vooruitgang op het gebied van software, communicatietechnologie en draadloze diensten voor voertuigen. Door middel van haar verbonden voertuigenoplossingen wordt aan autofabrikanten een flexibel platform geboden voor het leveren van vernieuwende toepassingen en diensten zodat voertuigen zich kunnen aanpassen aan de digitale levensstijl van de bestuurder. Om meer te weten te komen over Airbiquity, ga naar www.airbiquity.com.

Airbiquity is een handelsmerk van Airbiquity Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Airbiquity

Amy Smith, +1-206-219-2700

Deel: ' Airbiquity levert verbindingen voor elektrische voertuigen van Ford '


Lees ook