AFC Ajax

Ajax naar Vietnam
Amsterdam, dinsdag 20 april 1999.

Ter afsluiting van het seizoen vertrekt Ajax naar het verre Oosten. Op 30 mei gaat de Amsterdamse club naar Vietnam voor een korte trainingstage en zal het op 3 en 6 juni deelnemen aan de Three Continents Cup. Aan dit internationale voetbaltoernooi in de hoofdstad Ho-Chi-Min-City komt Ajax uit tegen het nationale elftal van Vietnam, het Braziliaanse Atletico Minero en Lazio Roma, de koploper in de Italiaanse Serie A.

Vorig seizoen verbleef Ajax enkele dagen in Hong Kong. Door zware regenval kon er toen niet worden gevoetbald. In Vietnam, waar het nu 32 graden is, staan verder nog bezoeken aan het Ministerie van Sport en een galadiner op het programma. Hierbij zullen alle deelnemers, vertegenwoordigers van het Nederlandse bedrijfsleven en officials van de Vietnamese overheid aanwezig zijn.

De selectie keert op 6 juni terug op Schiphol. Ter voorbereiding op het volgende seizoen gaat Ajax op trainingstage naar de Verenigde Staten. Daar zal in Boston worden gespeeld tegen de New England Revolution en meet Ajax in het New Yorkse Giant Stadium de krachten met AC Milan, Benfica en Paninthinaikos.

Ajax regelt vanuit Nederland geen kaartjes voor de wedstrijden.

Ajax naar de USA


Zoekwoorden:

Deel: ' Ajax naar Vietnam '
Lees ook