Ajax spelersbus in beslag genomen door RTL 4- programma


Spraakmakend ‘Enjoy Life‘-duo laat zich week ongegeneerd rondrijden in heiligdom van voetballers

AMSTERDAM, 20111202 -- Alsof Nederlands beroemdste voetbalclub de laatste tijd al niet genoeg in de belangstelling staat doen de RTL 4-presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers daar nog een schepje bovenop. Ze ‘legden beslag’ op het ultieme heiligdom van de Ajax sterren en lieten zich met 1 doel voor ogen een week lang zonder gene rondrijden in het rood-witte gevaarte: het vinden van het ultieme genot in winters Nederland.

Een uniek vervoermiddel dat iedere aflevering als een rode draad door het programma rijdt en een zoektocht naar verrassende vrijetijdsbelevenissen in het vierde jaargetijde.  Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het goed bekeken zondagochtendprogramma Enjoy Life dat inmiddels het derde seizoen ingaat op RTL 4. In een nieuwe reeks van acht afleveringen rijdt het grappige en kibbelende tv-duo in hun dynamische of ongewone vervoermiddelen kris kras door het land om de kijker te helpen met het maken van recreatieve keuzes.

Het accent ligt daarbij dit seizoen op winterse belevingen, spannende activiteiten voor de kerstmaand en de leukste familie-uitjes in de maanden januari en februari. In de nieuwe ´Enjoy Life´- reeks komt van alles voorbij:  o.a. het spectaculaire ijswandklimmen, een dagje kerstshoppen in Belgie, een ‘splash’ in Amsterdams nieuwste attractie ´The Floating Dutchman´, een avondje winters sjiek bij Kranenborg’s Palazzo en een bezoek aan ’de Nederlandse Zuidpool‘. 

Sanne: “De winterserie is geweldig om te maken want er is, speciaal in de wintermaanden, zoveel extra’s te doen op vrijetijdsgebied in Nederland.“ Arno: “Het daadwerkelijk meebeleven van al die winterse activiteiten en belevenissen voor de camera maakt het voor de kijker extra leuk. Vooral omdat je met Sanne nooit weet wat er uit haar mond komt en je met mij nooit weet hoe ik daar op zal reageren!” Sanne, met een knipoog: “Zeg maar tegen Frank de Boer dat ik zijn plekje de hele week extra warm heb gehouden in de Ajax-bus…“

Enjoy Life - Iedere Zondag - RTL 4  - 11.00u
Herhaling op Zaterdag - RTL 4 - 10:00u


Deel: ' Ajax spelersbus in beslag genomen door RTL 4-programma '
Lees ook