AKD PRINSEN VAN WIJMEN

AKD Prinsen Van Wijmen en Wouters Advocaten Notarissen samen


-PERSBERICHT-

Samenwerking tussen AKD Prinsen Van Wijmen en Wouters Advocaten & Notarissen

Rotterdam, 5 juli 2002 - Vandaag hebben de compagnons van AKD Prinsen Van Wijmen en Wouters Advocaten & Notarissen overeenstemming bereikt over een samenvoeging van hun praktijken. Per 1 september 2002 zullen zij de gezamenlijke praktijk voortzetten onder de naam AKD Prinsen Van Wijmen. Het kantoor wordt daarmee het derde advocaten- en notarissenkantoor in Nederland.

AKD Prinsen Van Wijmen heeft een strategische alliantie met Deloitte & Touche. Wouters Advocaten & Notarissen was tot 1 juni 2002 onderdeel van Andersen Nederland en het internationale Andersen Legal netwerk. Bij de aankondiging van het samengaan van Andersen met Deloitte & Touche is al bekend gemaakt dat beide advocatenkantoren de mogelijkheid van een samenwerking zouden onderzoeken.

AKD Prinsen van Wijmen is een full service kantoor dat advocatuurlijke en notariële diensten verleent op nagenoeg elk terrein van het Nederlands recht. AKD Prinsen Van Wijmen heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Brussel, Utrecht, Dordrecht en Milaan en heeft in totaal 241 advocaten en (kandidaat) notarissen waarvan 67 partners.

De dienstverlening van Wouters Advocaten & Notarissen is gericht op grote nationale en internationale bedrijven en financiële instellingen. Het kantoor heeft vestigingen in Amsterdam en Rotterdam met in totaal 75 advocaten en (kandidaat) notarissen waarvan 10 partners.

Door de samenvoeging van beide praktijken zullen de vestigingen in Rotterdam en Amsterdam worden geïntegreerd en wordt het dienstenpakket voornamelijk op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht verbreed en verdiept. Tot het huidige bestuur van AKD Prinsen Van Wijmen treedt toe Scipio van der Stoel, thans partner bij Wouters Advocaten & Notarissen. Bestuursvoorzitter blijft Servaas Munnichs.

Het beleid van AKD Prinsen Van Wijmen is gericht op het ontwikkelen van een sterke nationale organisatie van advocaten en notarissen, die hoogwaardige juridische dienstverlening verstrekt aan voornamelijk ondernemingen en aan de overheid. Daarbij wordt een kantorennet nagestreefd in alle economische centra van het land. Door de strategische alliantie met Deloitte & Touche Tohmatsu beschikt AKD Prinsen van Wijmen tevens over een internationaal netwerk.


-Einde bericht -

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Carel van Lynden, 06-51523156
compagnon AKD Prinsen Van Wijmen

Scipio van der Stoel, 06-53319512
partner Wouters Advocaten & Notarissen

Afdeling Communicatie & Marketing AKD Prinsen Van Wijmen: Margot Biesbroeck 010-2772760, 06-52048703


05 jul 02 12:56

Deel: ' AKD Prinsen Van Wijmen en Wouters Advocaten Notarissen samen '
Lees ook