Nationaal Dubo Centrum

woensdag 3 juli 2002

Al meer dan 40 voorinschrijvingen vakbeurs

De inschrijving voor de vakbeurs tijdens de Nationale Dubo Dag verloopt voorspoedig. Tot op heden hebben al meer dan 40 beursdeelnemers zich vooringeschreven. Doordat het evenement aan één zijde van De Doelen is geconcentreerd, wordt een compact en overzichtelijk evenement geboden. Nieuw op de beursvloer zijn het dubo-café en een gelegenheid voor interactieve projectpresentaties door deelnemers. Daarnaast komt er het vertrouwde architectenpaviljoen, de posterpresentaties en natuurlijk een uitgebreid overzicht van producten en diensten op gebied van duurzaam bouwen bij de beursdeelnemers. Gezien het beperkte aantal beschikbare stands op 850 m² beursvloer is het advies snel te reageren voor de deelname aan de vakbeurs.

Speciale aanbieding tot 19 juli 2002
Nog een reden om snel te reageren is de speciale aanbieding: wanneer u voor 19 juli aanstaande inschrijft voor een stand in combinatie met een advertentie in het Dubo Jaarboek, ontvangt u 25 beursrelatiekaarten gratis en daarbij 30% korting op de advertentietarieven voor het Dubo Jaarboek. Met de beursrelatiekaarten kunt u belangrijke contacten persoonlijk uitnodigen om een onderdeel van dit toonaangevende evenement gratis te bezoeken. Het Dubo Jaarboek wordt onder meer uitgereikt aan alle deelnemers van de Nationale Dubo Dag 2002 en wordt uitgegeven door AEneas Uitgeverij.

Voor meer informatie
Vraag de congresbrochure en inschrijfdocumentatie voor exposanten aan bij Helga Terlouw, of telefonisch op 010 - 412 47 66. Voor meer informatie over het programma, de prijzen en dergelijke kunt u de site van de Nationale Dubo Dag 2002 raadplegen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Al meer dan 40 voorinschrijvingen vakbeurs '
Lees ook