Alarmering met behulp van automatische video beveiligingsoplossingen


Brinkman Beveiligingen levert automatische video beveiligingsoplossingen op basis van Honeywell’s Active Alert videosoftware.

LANDGRAAF, 20131112 -- Videobeelden worden automatisch gecontroleerd met behulp van speciale analyse software zodat het mogelijk wordt mensen, voertuigen en objecten te herkennen op basis van hun specifieke gedrag. Zo is het mogelijk real time alarmen te genereren gebaseerd op regels die door gebruikers worden gedefinieerd om verdacht en abnormaal gedrag te detecteren, zonder menselijk toezicht.

Deze krachtige oplossing zorgt voor continu (24/7) bewaking zonder de noodzaak van centralisten of bewakers. Zo verkrijgt men kosten efficiënte camerabewaking voor het beveiligen van gebouwen en terreinen.  De software is zeer nauwkeurig en kan tot 20 objecten per camerabeeld analyseren, zowel binnen als buiten. Er zijn drie verschillende modules te verkrijgen (basis, standaard en premium) die elk een verschillend detectiegedrag hebben. Veel gebruikte toepassingen zijn het bewaken van afgesloten terreinen, het doorbreken van hekken en het detecteren van overklimmen van muren en andere afscheidingen.

Alarmen van deze video analysesystemen kunnen worden verzonden naar een meldkamer en/of naar mobiele telefoons. Van de alarmen wordt direct ook een plaatje meegestuurd van het beeld dat het alarm heeft veroorzaakt. Vervolgens kan een centralist of bewaker inloggen op het videosysteem en live zien wat er precies gebeurd om vervolgens actie te ondernemen.

Voor meer informatie kijk op www.brinkman-beveiligingen.nl 


Deel: ' Alarmering met behulp van automatische video beveiligingsoplossingen '
Lees ook