Alarmlabel.nl introduceert alarmsysteem tegen rooftassen


Elburg, 20140417 -- Alarmlabel.nl is exclusief distributeur in de BeNeLux van het Forsec alarmsysteem dat in andere landen al jaren zeer succesvol is. Hiermee biedt Alarmlabel.nl een uitstekende oplossing tegen winkeldiefstal in het algemeen en winkeldiefstal met rooftassen in het bijzonder. Winkeldiefstal is nog steeds een groot probleem binnen de Retail waarbij er door de criminelen steeds meer gebruik gemaakt wordt van de geprepareerde tassen, jassen en zelfs kinderwagens. Tot op heden was daar nog steeds geen goede artikelbeveiliging voor beschikbaar.

Het alarmsysteem 

Het alarmsysteem is simpel te installeren en de bijbehorende alarmlabels zijn klein, licht en makkelijk aan de kleding te bevestigen. De uitgangscontrole is door de speciale techniek volledig weg te werken in de vloer of plafond waardoor er een mooie open entree ontstaat van de winkel. Door deze techniek is een combinatie van de bestaande alarmpoortjes en het Forsec alarmsysteem zeer goed mogelijk en verstoren deze beide systemen elkaar niet.

Toepassing van het alarmsysteem

Het Forsec alarmsysteem wordt gebruikt in diverse verschillende branches zoals Retail, hotels, musea maar ook in branches waarbij om veiligheidsoverwegingen goederen het pand niet mogen verlaten.

Interesse onder de winkeliers

Een groot aantal van de bestaande klanten van Alarmlabel.nl hebben inmiddels interesse getoond in het nieuwe alarmsysteem waarbij de eerste installaties in mei zullen plaatsvinden.

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden en toepassing van het Forsec alarmsysteem dan kunt u terecht op www.alarmlabel.nl.

Over Alarmlabel.nl

Alarmlabel.nl is een jonge en dynamische organisatie die zich heeft gespecialiseerd in artikelbeveiliging in de breedste zin van het woord voor diverse verschillende branches.

Forsec

Forsec is sinds 1990 acties in de Retail security, is marktleider in de markt actieve ID EAS systemen en heeft distributeurs in Scandinavië, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Polen, Azië en Amerika.  


Deel: ' Alarmlabel.nl introduceert alarmsysteem tegen rooftassen '
Lees ook