Albert Deltour per direct benoemd tot Commercial Director CT Holland


ROOSENDAAL, 20150713 -- Albert Deltour is per direct benoemd tot Commercial Director CT Holland. Zijn benoeming werd vandaag in Roosendaal bekend gemaakt door Dave Crump, CEO van CT Europa en Midden-Oosten. Creative Technology (CT) is gespecialiseerd in klantgerichte audio-, video- en lichtoplossingen op het gebied van corporate events, sport, entertainment en tentoonstellingsbouw.

Albert Deltour was voorheen in diverse senior functies onder meer betrokken bij De Hallen Studio’s in Amsterdam, Backbone International, Natura Artis Magistra in Amsterdam en als oprichter eigenaar bij de Amsterdam Convention Factory en het communicatie evenementen bureau Deltour en Waerts.

“Gedurende zijn imposante carrière heeft Albert bewezen een zeer ervaren vakman en manager te zijn die uitstekend past binnen een organisatie als Creative Technology”, aldus Christ Elsten, Managing Director CT Holland. “Wij zijn dan ook erg blij met zijn komst naar onze organisatie.”

Albert Deltour; "Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij Creative Technology. Deze onderneming heeft een groot aantal onderscheidende en aansprekende projecten over de gehele wereld gerealiseerd. Aan mij de uitdaging om daar - samen met de CT collega’s en een ervaren management team- telkens opnieuw indrukwekkende en onderscheidende gebeurtenissen van te maken en daardoor verder te bouwen aan de groei van Creative Technology”.

Dave Crump vult aan; “Ik ben er van overtuigd dat Albert met veel energie en passie onze business in Nederland maar ook in de verdere Europese regio’s zal uitbouwen. Zijn brede netwerk en ruime ervaring in al de marktsegmenten waarin we opereren maakt hem tot de ideale kandidaat voor deze uitdagende functie.”

 Creative Technology is een toonaangevend bedrijf in de audiovisuele dienstverlening voor zowel de zakelijke als de entertainment markt en speciale evenementen. Sinds de oprichting bijna 30 jaar geleden is Creative Technology nu vertegenwoordigd in vele landen en continenten en is onderdeel van de beursgenoteerde Avesco Group Plc in Engeland. 


Deel: ' Albert Deltour per direct benoemd tot Commercial Director CT Holland '
Lees ook