Travel Unie International Nederland N.V.

Algeheel reisverbod New York en Washington

12 september

In overleg met het ministerie van Buitenlandse Zaken is besloten tot een algeheel reisverbod voor New York en Washington, alsmede voor die reizen waar New York en Washington een significant, wezenlijk en essentieel onderdeel van uitmaken. Dit verbod geldt tot 19 september 2001.

Omdat voor de bestemmingen in Israël geen richtlijnen zijn afgegeven door het Calamiteitenfonds, vallen deze bestemmingen onder de algemene voorwaarden van de ANVR.

Op 12 september zijn alle transatlantische vluchten naar de VS en alle KLM-vluchten naar het Midden-Oosten afgelast. Het luchtruim boven de VS en Canada blijft tot vanavond 18.00 uur Nederlandse tijd gesloten. Het luchtruim in Israël is gesloten tot 02.00 uur Nederlandse tijd.

Passagiers wordt aangeraden om bij vertrek eerder naar de luchthaven te gaan in verband met langere wachttijden door verscherpte veiligheidsmaatregelen.

Mensen die informatie willen hebben over families/relaties die zich in de VS bevinden kunnen het noodnummer van Buitenlandse Zaken (0800) 1205 bellen.

Meer berichten vindt u op www.calamiteitenfonds.nl

Deel: ' Algeheel reisverbod New York en Washington '
Lees ook