TRIPLE P N.V.

Algemeen directeur vertrekt eind dit jaar bij Triple P

FOR IMMEDIATE RELEASE

Investor Relations
contacts
Jan Bruinenberg/Peter van den
Oord
(31) 347.353.230/ (31) 347.353.204
Jbruinenberg@triple-p.nl
Poord@triple-p.nl

Algemeen directeur vertrekt eind dit jaar bij Triple P

Jan Willem Baud nieuwe directievoorzitter NPM Capital

Vianen, 10 september 2001

Algemeen directeur Jan Willem Baud van Triple P N.V. (Nasdaq: TPPP) vertrekt eind dit jaar bij deze onderneming om directievoorzitter te worden van NPM Capital N.V., een vooraanstaande participatiemaatschappij in Nederland. De Raad van Commissarissen van Triple P betreurt het vertrek van Jan Willem Baud ten zeerste.

'De heer Baud heeft grote verdiensten voor Triple P gehad en het bedrijf de afgelopen jaren door een moeilijke periode geleid. Baud laat een gezond bedrijf achter met een goede financiële structuur en bijbehorende verslaglegging' aldus de Raad van Commissarissen in een verklaring. 'Deze benoeming beschouwen wij als een compliment voor Jan Willem en als een erkenning van zijn capaciteiten en in die zin ook als een compliment voor Triple P. We wensen hem alle succes.'

Johan Vunderink, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Triple P, wordt gedelegeerd commissaris, totdat een definitieve vervanger voor Baud is benoemd.

Triple P is een vooraanstaand leverancier van ICT-infrastructuren en diensten in de mid- en grootzakelijke markt in Nederland en België. Triple P voorziet haar klanten van infrastructuur gerelateerde oplossingen en beheer. Deze oplossingen en diensten bevatten IT-consultancy, project management en implementatie diensten, operationeel beheer- en onderhoudsdiensten. Binnen deze oplossingen maken wij gebruik van de bewezen producten van Compaq, Toshiba, Sun, HP, Cisco, Nortel, IBM, Tivoli, Microsoft, Oracle en Citrix. In het jaar 2000, heeft de onderneming een omzet behaald van EUR 129,2 miljoen en had 573 medewerkers in dienst.

10 sep 01 16:28

Deel: ' Algemeen directeur vertrekt eind dit jaar bij Triple P '
Lees ook