Ali B terug naar zijn roots


FunX radio live vanuit Ali's oude buurthuis

ALMERE, 20061005 -- Morgen pakt Ali B de mic in zijn oude buurthuis "Totum" in Almere. Het is n van de plekken waar het voor Nederlands bekendste rapper allemaal begon. Hij presenteert daar zijn nieuwe album "Petje Af" dat op 7 oktober uitkomt. Op zijn releaseparty treedt Ali op met vele gastartiesten zoals Ziggi, Lady D, Yes-R en Gio.

Op 30 september lanceerde Ali B samen met de populaire reggae artiest Ziggi de single "Till Morning". Het is een unieke crossover, waarin de raps van Ali worden aangevuld met de zang van Ziggi. Naast "Till Morning" staan er op het album "Petje Af" nog meer bijzondere samenwerkingen. Zelfs soapster Lieke van Lexmond leverde een bijdrage aan het album.

Jongerenzender FunX gaf Ali aan het begin van zijn carrire een podium met nummers als "Waar gaat dit heen" en "Het leven van de straat". Daarna scoorde hij grote hits met onder andere "Ik Ben Je Zat" en "Leipe Mocro Flavour" in de XChart, d urban hitlijst van Nederland.

In het kader van de terugkeer van Ali B naar zijn roots zendt FunX vrijdagavond van 19.00 tot 24.00 uur uit vanaf de releaseparty in Almere. De radiozender viert daarmee de start van het nieuwe radioseizoen met de programma's Weekend WaX, The Partysquad en FunX Club.


Deel: ' Ali B terug naar zijn roots '
Lees ook